Na Laagblijvers nu ook Smaakselectie in de schappen

Premium AGF-lijn bij PLUS supermarkten

Onder de naam Smaakselectie van PLUS introduceert de supermarkt een nieuwe premiumlijn van het lekkerste en meest smaakvolle seizoensgroente en -fruit. "Deze producten zijn zorgvuldig geselecteerd omdat ze van een bijzonder ras zijn. Ze excelleren in smaak en komen van boeren en telers waar PLUS al jaren mee samenwerkt", aldus PLUS.

Volgens de supermarkt zijn consumenten zijn steeds vaker op zoek naar een hoger ‘lekker gehalte’ en daar spelen ze met Smaakselectie op in. Marijn Hilbrink, Category Buyer bij PLUS: “Door de introductie van Smaakselectie van PLUS weten onze klanten zeker dat zij elke dag voor het allerlekkerste groenten en fruit bij PLUS moeten zijn. Alle producten uit de Smaakselectie van PLUS kennen een zorgvuldige selectie. Elk seizoen selecteren we de beste producten met de lekkerste smaak en alleen die komen in aanmerking om opgenomen te worden in deze premiumlijn.”

Van aardbei tot bloedsinaasappel
De Smaakselectie aardbeien zijn voor PLUS geselecteerd bij telers in het zuiden van Spanje. "Ze zijn extra groot en sappig, zongerijpt en daardoor heerlijk zoet van smaak. Deze Spaanse aardbeien zijn tot mei verkrijgbaar bij PLUS. Daarna zijn de Hollandse aardbeien op de fruitafdeling te vinden. Zo kan iedereen het hele jaar genieten van de beste en lekkerste aardbeien. Later dit jaar introduceert PLUS Smaakselectie meloenen die door speciale technieken 25% water besparen tijdens de teelt." Extra grote en zoete mandarijnen en het ras Ippolito bloedsinaasappels die zoeter en roder van kleur zijn dan reguliere zijn ook onder het label Smaakselectie beschikbaar.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven