Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

20 jaar Multileaf: sla in alle kleuren, vormen, maten en texturen

In 2021 viert BASF het twintigjarig bestaan van het Nunhems’ Multileaf-slaveredelingsprogramma. In deze twintig jaar is een flink portfolio opgebouwd met behulp van telers, verwerkers en andere partners in de keten. Volgens het veredelingsbedrijf alle reden om dat te vieren. 

In de loop van 2021 viert het veredelingsbedrijf twintig jaar Multileaf® door succesverhalen en inspiratie te delen vanuit verschillende perspectieven. Klanten en partners delen hun kennis, expertise en inzichten. Samen blikken ze ook vooruit op de toekomst van Multileaf-sla.

Multileaf: van het eerste programma naar de toekomst
Multileaf-sla is veelzijdig en divers. De slasoorten bieden diverse mogelijkheden, zijn  geschikt voor verschillende teeltsystemen en kunnen op allerlei manieren worden gebruikt, waardoor Multileaf 'voldoet aan de behoeften van elke markt en elke consument'.

Onder  de merknaam Nunhems’ Multileaf wordt een scala aan kleuren, vormen, formaten en texturen aangeboden. Multileaf is  uitgegroeid tot een wereldwijd portfolio dat zich blijft ontwikkelen. Een deel van dit portfolio wordt gevormd door MultiTeen, BASF’s antwoord op meer gemak, efficiëntie en winstgevendheid. Deze Teen Leaf-sla is volgens het veredelingsbedrijf de oplossing voor jonge, knapperige en machinaal te oogsten bladgroenten met een hoge dichtheid.

Samen feest
2021 is het jaar waarin het bedrijf het tot dusver geboekte succes vieren en waarin ze vooruitkijken naar toekomstige ontwikkelingen door ervaringen en inzichten te delen. Elk kwartaal van het jaar zal de focus liggen op een specifiek onderwerp rond Multileaf-sla. Het eerste kwartaal staat in het teken van het delen van mooie verhalen van de afgelopen twintig jaar. Hoe zijn is men op dit punt aanbeland?

Ook gaat het over de transformaties die Multileaf als slasoort en die het bedrijf bedrijf hebben ondergaan. De veredelaars delen hun ervaringen, succesmomenten en uitdagingen en ze richten zich op de veelzijdigheid en diverse toepassingen van Multileaf.

Voorjaar
In het voorjaar gaat BASF dieper in op wat consumenten vinden, wat hun wel en niet bevalt aan de slasoorten en hoe zij de toekomst zien. Ook richten ze zich op verschillende mogelijkheden met Multileaf, laten ze de koks mensen verrassen met hun recepten en praten ze over hoe het product aan hun wensen voldoet.

Zomer
In de zomer is het tijd om te kijken naar verschillende teeltmethoden, recepten en klantervaringen van over de hele wereld. Enkele belangrijke onderwerpen die aan bod komen, zijn onder andere mechanisering, arbeidsuitdagingen, hightech-teeltmethoden en hoe telers en verwerkers Multileaf-sla ervaren.

Najaar
In het laatste gedeelte van het jubileumjaar richt BASF zich op de toekomst van Multileaf. Het bedrijf deelt haar visie en gedachten voor de komende twintig jaar. Wat zijn de nieuwe mogelijkheden voor Multileaf? Hoe zal Multileaf zich verder ontwikkelen en hoe zal de sla voldoen aan de veranderende voorkeuren van de consument?

Kortom, een vol jubileumjaar vol verhalen.

Voor meer informatie:  
BASF Vegetable Seeds
www.nunhems.nl 

Publicatiedatum: