Fresh Del Monte Produce

Del Monte opent restaurant in Miami met gezonde voeding

FRSHst™, de innovatieve, verse en gezonde eetervaring van Fresh Del Monte Produce, is net gelanceerd in Miami en serveert lekker eten dat niet alleen gezond is, maar ook voedzaam. Farmers at heart, het FRSHst concept, toont de passie voor versproducten, wat duidelijk naar voren komt in de zes smaakvolle voedsel- en drankcategorieën, waaronder bowls, dranken, koffie, broodjes en vers gebakken producten.

Het FRSHst restaurant in Miami (foto: PRNewsfoto/FRSHst)

"We willen een band creëren met onze consumenten door hen centraal te stellen bij alles wat we doen," aldus Youssef Zakharia, president en COO van Fresh Del Monte Produce. "Met de lancering van FRSHst kunnen we onze consumenten bieden wat voor hen belangrijk is: gezonde en gemakkelijke voeding."

Het menu-aanbod van FRSHst maakt het mogelijk om volledig à la carte te bestellen. Klanten kunnen een reis rond de wereld maken voor ontbijt, lunch of diner met smaken variërend van Aziatisch tot Mediterraans tot Latijns-Amerikaans. Klanten kunnen ook elke maaltijd op maat maken door toppings en sauzen toe te voegen, of hun gerechten combineren met een verse smoothie, of een kopje vers gezette, ambachtelijk gebrande koffie.

"Onze missie bij FRSHst-cafés is om onze klanten een ruime keuze in het aanbod te bieden, zodat ze niet alleen de meest verse en smaakvolle maaltijden kunnen ervaren die we hebben, maar ook elke bestelling volledig kunnen aanpassen aan hun smaak en dieetwensen," voegt Wissam Baghdadi toe, bedenker van FRSHst en directeur F&B voor Fresh Del Monte Produce.

Het nieuwe restaurant beschikt over binnen- en buitenzitplaatsen. FRSHst is van maandag tot en met zaterdag van 7:00 tot 19:00 uur geopend en is te vinden op 241 Seville Ave, Coral Gables, Miami. FRSHst menu-aanbiedingen zijn ook beschikbaar via UberEats, GrubHub en DoorDash.

Voor meer informatie:
RockOrange for FRSH ST
frshst@rockorange.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss LinkedIn

© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven