"Yuzu fruit, avant garde seizoensgebonden voedsel en medjoul dadels"

New Covent Garden Market voorspelt AGF-trends voor 2021

New Covent Garden Market, van waaruit meer dan 100 groothandelaren verse groenten en fruit leveren aan restaurants in Londen, heeft voorspeld dat in 2021 yuzu fruit, avant garde seizoensgebonden voedsel en medjoul dadels enkele van de hot trends zullen worden in de Britse keukens.

Het jaarlijkse Fruit and Vegetable Trends Report 2021 van New Covent Garden Market is gebaseerd op kwalitatieve inzichten van meer dan 100 groothandelaren die leveren aan Londense restaurants, zoals La Gavroche, Sketch, Soho House, Jikoni, Darjeeling Kitchen, Restaurant Story, Pho en meer.

Rebecca Barrett, hoofd strategie, partnerschappen en communicatie voor New Covent Garden Market, vertelde publicsectorcatering.co.uk: "Het is altijd interessant om te zien wat chef-koks en winkeliers aan de markthandelaren vragen, maar dit jaar is het vooral spannend om te zien wat consumenten kiezen voor hun thuisbezorgboxen. Deze inzichten geven ons de informatie over wat thuiskoks zal inspireren en wat op menukaarten in het Verenigd Koninkrijk zal staan zodra de restaurants weer opengaan.

Titelfoto: Dreamstime.com
Foto van yuzu fruit in artikel: Nikita/Wikipedia


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven