Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

The Greenery kiest voor de zachtfruittelers ook voor software van Agromanager

The Greenery en Agromanager zijn een samenwerking aangegaan om de software van Agromanager ook voor zachtfruittelers beschikbaar te stellen. Na de succesvolle samenwerking op het gebied van hardfruit was het voor The Greenery een logische stap om ook voor haar zachtfruittelers voor Agromanager te kiezen. Inmiddels is de uitrol van het project in volle gang waarbij Agromanager met de kennis van The Greenery de software aanpast om dezelfde gebruiksvriendelijke ervaring te realiseren als voor de hardfruittelers. De oplevering voor de zachtfruittelers van The Greenery is in april 2021 gepland.

Agromanager is enkele jaren geleden ontwikkeld door fruitteler Laurens Tack om gebruikt te worden op het fruitteeltbedrijf. Het fruitbedrijf van Tack is voornamelijk gespecialiseerd in de teelt van Hardfruit. Door deze praktijkkennis is Agromanager een praktijk gericht programma ontwikkeld voor en door telers. Door de overname van REGpro, zijn er ook heel wat fruittelers uit de zachtfruit sector klant geworden bij Agromanager. “Met deze samenwerking zijn we instaat om alle registratie processen te optimaliseren voor zachtfruittelers. Door het uitgebreide telernetwerk van The Greenery Growers kunnen we onze kennis uitbreiden over de verschillende gewassen en teeltsystemen,” zegt Tack.

Voor meer informatie:
Tack Laurens
Agromanager
Aststraat 66
9170 Sint-Gillis-Waas
+32(0)330 395 28
info@agromanager.eu   
www.agromanager.eu 

Voor meer informatie:
The Greenery
+31 180 655 911 
info@thegreenery.com    
www.thegreenery.com       

 

Publicatiedatum: