Dochter Bianca neemt samen met haar man Wessel groenten en fruit over

Tholen - Afgelopen week stond bij Wessel groenten en fruit in het teken van het afscheid van Hans Wessel. Hij gaat na 36 jaar van zijn pensioen genieten. Zijn dochter Bianca die al 20 jaar meehelpt in de zaak neemt samen met haar man Richard de winkel over. Hans blijft op de achtergrond als hobby een beetje bijspringen. "Van 60 naar 0 uur in de week kan niet in een keer", grapt Bianca. 


Hans Wessels springt af en toe nog bij als hobby 

Als dank voor alle jaren trakteerde Hans zijn klanten op bakjes met gesneden fruit. De winkel werd door klanten overrompeld met cadeaus, bloemen, kaarten, attenties en veel lieve berichten. 

Bianca wilde de zaak graag voortzetten maar zag het niet zitten om net als haar vader 60 uur per week gaan werken. Gelukkig zag haar man Richard de AGF-handel wel zitten. "We hebben ook een gezin met jonge kinderen en ik wil geen moeder zijn die alleen maar aan het werk is. Mijn man Richard stelde voor om 3 dagen per week bij Wessel AGF te werken, de andere dagen blijft hij in de bouw werken. Heel iets anders maar ik ben heel blij dat we het samen gaan proberen. De AGF is echt mijn ding", vertelt Bianca.


Richard en Bianca nemen samen de werkzaamheden van vader Wessel over

Wessel groente en fruit is een buurtwinkel met een modern assortiment, waaronder maaltijden, soepen, smoothies etc. Ook zij merken dat de consumenten de speciaalzaak weer weten te vinden. "We onderscheiden ons in vers echt van de supermarkt. Afgelopen jaar hebben we het flink drukker gekregen", besluit Bianca.

Voor meer informatie
Wessel groente en fruit
Spoorstraat 61
1845BH Alkmaar 
T: 072 511 2460
info@wesselagf.nl 
FB Wessel groente en fruit


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven