Ferhat Yilmaz , WIMF 67:

"We willen onze solidariteit betuigen met restauranthouders en kleine handelaren"

Momenteel is het voor de hele groente- en fruitsector een veeleisende periode. Ook de leveranciers worden door de coronacrisis geraakt. “De sluiting van scholen en horeca heeft een grote impact gehad op ons bedrijf,” vertelt salesmanager bij WIMF 67 Ferhat Yilmaz.

WIMF 67 is volledig gespecialiseerd in de distributie van verse groenten en fruit. “We kijken reikhalzend uit naar de heropening van de restaurants. We willen onze solidariteit betuigen met restauranthouders en kleine handelaren, bijvoorbeeld door hen voordelige prijzen te bieden. De financieel minder sterken hebben veel te lijden."

WIMF 67 heeft onlangs een nieuw magazijn geopend met een breed assortiment aan groenten en fruit.

“Om te beginnen, bieden we het volledige Elzasser assortiment aan. Momenteel bestaat dat vooral uit appelen en aardappelen.

Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in producten uit het zuidwesten van Frankrijk en Bretagne. We zijn altijd op zoek naar lokale telers om hun oogst op gang te helpen."

De groenten in het ratatouille-assortiment en de citrus die het bedrijf momenteel aanbiedt, komen uit Spanje. “Onze Spaanse leverancier bevoorraadt ons elke dag.

Verder zijn we een aantal goede samenwerkingsverbanden aangegaan voor de Belgische en Nederlandse producten,” zegt Ferhat.

HMI Logistics breidt het werkterrein voortdurend uit. "Op dit moment kunnen we, dankzij ons logistiek systeem en onze diverse teams, producten leveren aan klanten binnen een gebied van 200 kilometer rond Straatsburg. We beschikken te plaatse over shuttles in Elzas-Lotharingen, Franche-Comté en in de Ardennen."

De beoogde klanten van WIMF 67 bestaan uit eigenaren van buurtwinkels en supermarkten. “Ons doel is om een ​​vaste klantenkring op te bouwen en onze plaats op de groothandelsmarkten te vinden."

Over WIMF 67
WIMF 67 is het logistieke platform op de markt in Straatsburg voor het transportbedrijf Sud-Ouest HMI Logistics. Het platform is een jaar geleden opgericht.

Voor meer informatie:
WIMF 67
Ferhat Yilmaz
Contact Alsace
Telefoonnummer: +33 7 63 64 16 30
contact.whereismyfruit@gmail.com 


Publicatiedatum:
© /Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven