Catalina introduceert Class Extra bananen

Het merk Catalina staat al jaren in hoog aanzien op de markt, hetgeen te danken is aan de consistente productkwaliteit. Catalina Premium biedt de garantie voor een goed product want alleen de beste bananen worden voor dit label verpakt. Targban wil dat klanten bewust terugkomen voor een product waarvan de kwaliteit hen nooit teleur zal stellen. "De logistiek, kwaliteitscontrole en rijping worden door de beste professionals uitgevoerd en de hoge mate van vertrouwen in Catalina is hieraan te danken," zegt Rafal Bury van Targban.

Ondanks de onzekerheid als gevolg van de Covid-19-pandemie besloot het bedrijf een nieuwe, kwalitatief nog betere categorie bananen op de markt te brengen. De bananen die onder dit label verkocht worden, zijn speciaal geselecteerd. Zo zijn ze groter en hebben ze een volmaakte schil. "Merkbekendheid motiveert ons om steeds weer producten te ontwikkelen en onze klanten nieuwe oplossingen te bieden," aldus Rafal. 

Het bedrijf evalueert nu hoe de markt reageert op dit nieuwe product. Momenteel worden de kleine aantallen goed ontvangen op de traditionele markt. "We zullen het aandeel Catalina Class Extra geleidelijk uitbreiden hoewel het bij dit soort producten altijd om geringe aantallen gaat. We willen echter het optimale uit deze niche halen," vervolgt Rafal. "Wanneer je bekend bent met de premium bananen van Catalina en op zoek bent naar een product van nog hogere kwaliteit, dan is Catalina Class Extra een uitstekende keuze."

Het jaar 2021 is veelbelovend van start gegaan ondanks dat de prijzen zo'n €2,- lager zijn dan in dezelfde periode vorig jaar. De verkoop laten echter een duidelijke opwaartse trend zien en ook de vraag trekt aan. Deze ontwikkelingen zijn het duidelijkst merkbaar op de traditionele markt. Retailers verhogen hun prijzen en de vraag naar premium producten neemt toe. 

Het bestaande aanbod van Targban omvat Catalina Premium, bio-, rode en babybananen. Daarnaast biedt het bedrijf een complete product- en  logistieke dienstverlening aan, variërend van de verkoop van 'groene' bananen tot aan het rijpen van fruit, in haar moderne rijperij in Centraal-Polen tot aan de internationale distributie. 

 

Voor meer informatie: 
Michał Pachecka
Targban Sp. z o.o.
Tel: +48 22 48 14 804
Mobile: +48 728 923 214
Email: m.pachecka@targban.com 
www.targban.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven