Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

52 goede doelen ontvangen cheque namens teleractie Hartverwarmend Hoogstraten

Coöperatie Hoogstraten heeft donderdag aan 52 goede doelen een cheque overhandigd na de telersactie Hartverwarmend Hoogstraten. Deze teleractie vervangt de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie die traditioneel in het teken staat van verbondenheid, warmte en gezelligheid.

Hans Vanderhallen: "Wij zijn ervan overtuigd dat we als sector een sociale en maatschappelijke rol te vervullen hebben. En het was tijd om deze rol extra in de verf te zetten. Online alternatieven zijn er genoeg, maar niets dat diezelfde sfeer van onze nieuwjaarsreceptie kan oproepen. Daarom het idee om dit jaar met dat budget anderen in de bloementjes te zetten met hartverwarmende acties onder de noemer Hartverwarmend Hoogstraten."

Op www.hartverwarmendhoogstraten.eu konden de telers kiezen naar welk goed doel hun deel van het budget ging. Per productieregio (Hoogstraten, Zundert, Waasland) werden alvast enkele goede doelen verzameld. Telers konden daarnaast ook een eigen goed doel indienen. Iedereen kent namelijk wel iemand die in deze tijden bijzondere aandacht verdient. Een aantal mensen hebben we dan ook kunnen verrassen met een pakket vol Hoogstraten producten. Vandaag werd een cheque overhandigd aan Stichting De Kleine Strijders, het goede doel dat het vaakst werd gekozen door de Hoogstraten telers. Met de teleractie is een bedrag van €15.825 besteed.

"Coöperatie Hoogstraten is haar telers ontzettend dankbaar dat ze dit initiatief voor hen mocht uitwerken. Het verschil maken, dat willen ze doen met alle Hoogstraten telers", aldus de organisatie. 

Voor meer informatie:
Coöperatie Hoogstraten
Loenhoutseweg 59 (Kluis Z.1 - 1050)
2320 Hoogstraten, België
+32 33 40 02 11
info@hoogstraten.eu       
www.hoogstraten.eu    

Publicatiedatum: