Ton Kanters - Gezond Genieten spijkert winkel uit voorzorg 's avonds dicht

AGF-specialisten rondom Den Bosch sluiten eerder vanwege rellen

Tholen - In de nacht van maandag op dinsdag bracht een kleine groep jongeren enorm veel schade aan in het centrum van Den Bosch. Ook gisteravond werd opgeroepen om te rellen en stelde de burgemeester een noodverordening in. De dreiging ging tevens uit naar omliggende plaatsten waarop onder andere AGF-speciaalzaken Versbest Rosmalen en Ton Kanters - Gezond Genieten in Schijndel besloten hun zaken eerder te sluiten. Voor de veiligheid van de winkel spijkerde Ton Kanters ook de boel dicht.

Klanten kunnen vandaar weer gezond genieten maar erg gezellig is het niet in de winkelstraat. In de binnenstad van Schijndel zijn de meeste winkels, net als die van Ton Kanters, voorzien van planken die nu deels zijn weggehaald om klanten toegang te geven. "Gisterenmiddag kwam het advies om maatregelen te nemen. Er gingen geruchten dat de glazen boerderij hier in Schijndel een doelwit was en dat daar veel relschoppers op af zouden komen. Gelukkig is het relatief rustig gebleven. Inwoners van Schijndel hebben de stad gisterenavond beschermd. Er was uiteindelijk alleen een brandje voor de Hema dat snel geblust werd."

De houten planken blijven komende dagen nog hangen. Ton Kanters sluit ook de winkel eerder zodat personeel op tijd en veilig naar huis kan. "Veiligheid voor alles", besluit Ton.

 

 

 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven