Taiwan importeert voor het eerst Italiaanse appelen

Onlangs heeft het Italiaanse handelsbureau Taipei Office (ITA) bericht over de export van Italiaanse appelen naar Taiwan. Dit is niet alleen de eerste keer dat Italiaanse appelen toegang hebben gekregen tot Taiwan en belangrijke vooruitgang hebben gebracht in de economische en handelsuitwisselingen tussen beide landen, maar ook dat de consumenten in Taiwan nieuwe keuzemogelijkheden hebben gekregen.

Paolo Quattrocchi, directeur van de ITA: "Dit is een grote prestatie voor Italië en een goede start voor het nieuwe jaar. In de afgelopen jaren hebben wij hard gewerkt om onze kwaliteitsproducten naar de Taiwanese markt te brengen. We hebben vertrouwen in de kwaliteit van deze appelen en hopen dat de Taiwanese consumenten ze lekker zullen vinden. Ik kijk uit naar de komende maanden waarin meer partijen zullen binnenkomen." De eerste zending van 20 ton is verdeeld en kan nu op de markten worden gekocht.

Paolo Quattrocchi van ITA heeft geholpen om toegang te krijgen voor Italiaanse appelen in Taiwan. (Foto: ITA)

De Evelina-appelen die naar Taiwan worden geëxporteerd, komen uit Noord-Italië. Ze zijn geurig, knapperig en sappig. Ze zijn een uitstekende keuze om direct te consumeren of als ingrediënt in de keuken. ITA deelde ook hun verwachtingen voor de toekomst: "Dit markeert zeker een nieuwe mijlpaal in de relatie tussen Taiwan en Italië. En er zijn nog veel meer producten in Italië, en we zullen blijven proberen nieuwe versproducten te exporteren." Met het Chinese Nieuwjaar in aantocht zal het debuut van deze Italiaanse appelen een vrolijke noot toevoegen aan de fruitmarkt in Taiwan.

Bron: times.hinet.net


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven