Biersteker en Yeald betrekken nieuw pand Elsenbos Honselersdijk

Biersteker en Yeald gaan verhuizen naar hun splinternieuwe pand op bedrijventerrein Elsenbos in Honselersdijk. Vanaf 25 januari zijn beide bedrijven er te vinden. Door een forse groei is de huidige locatie voor beide bedrijven eigenlijk alweer te krap. Vandaar de groeistap naar een duurzaam, nieuw pand. Visitekaartje
2020 was het jaar waarin de eerste paal voor de nieuwbouw geslagen werd, maar ook het jaar waarin Covid-19 om de hoek kwam kijken. Destijds had niemand verwacht dat dit zo’n grote impact op ons huidige leven zou hebben. Het was een lastig jaar, op ieder gebied.

Maar de nieuwbouw ging door en nu 10 maanden later is het tijd voor de verhuizing. In het pand zijn de nieuwste technieken en materialen gebruikt, waarin de toekomst centraal staat. Voor het bouw- en renovatiebedrijf met specialisatie in dak- en geveltechniek is het nieuwe pand een fraai visitekaartje.

Vanaf vandaag, 25 januari, is het nieuwe adres van het kantoor: 
Boswoning 4 & 4a
2675 DZ Honselersdijk

Yeald en Biersteker nodigen iedereen van harte uit, nadat alle Covid-maatregelen niet meer benodigd zijn, om ook op dit kantoor binnen te lopen voor een goed gesprek met een lekkere kop koffie.

Voor meer informatie:
Biersteker Bouw, Dak- en Geveltechniek
www.biersteker.nl

Yeald
www.yeald.nl

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven