Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
26,5 hectare belichte teelt in productie

Eerste traditioneel belichte komkommers weer beschikbaar bij Kompany

Tholen - Afgelopen jaar had Kompany voor het eerst het jaarrond komkommers van eigen teelt beschikbaar dankzij de inzet van LED-belichting bij haar telers. "Dit aanvangsjaar is voor zowel de klant als de teler goed verlopen en de doelstelling is dan ook om dit verder uit te breiden dit jaar", aldus Kompany.

Inmiddels zijn ook de eerste komkommers van de traditionele belichte teelt weer beschikbaar. Komende week heeft de coƶperatie 26,5 hectare belichte komkommers in productie, waarmee het eerder en beter kan voldoen aan de toegenomen vraag naar Nederlandse komkommers.

"Dit stelt klanten in staat eerder in het jaar producten 'uit de regio' aan te bieden aan de consument. Dit biedt diverse voordelen voor de klant zoals een versere komkommer en het snel in kunnen spelen op vraag. Voor consumenten wordt het steeds belangrijker waar de producten geproduceerd worden waarbij een voorkeur uitgaat naar de eigen regio boven producten uit verre landen", aldus Kompany.

Voor meer informatie:
Bern Verbeek
Kompany
Tel: 077 30 30 731 
b.verbeek@kompany.nl 
www.kompany.nl