Eric Harsta, Hakvoort Professional:

"Nieuwe kantelbare kookketels enthousiast ontvangen door de AGF-sector"

Tholen - Hakvoort Professional uit Emmeloord is al ruim 50 jaar actief in de wereld van horeca- en grootkeukenoplossingen. "In feite leveren we onze oplossingen van complete keukeninrichtingen tot losse horeca-apparatuur overal waar beroepsmatig voedsel en drank wordt verstrekt", vertelt commercieel manager Eric Harsta. Steeds vaker kloppen ook telers en detaillisten bij het bedrijf aan voor bijvoorbeeld kookketels, groentesnijmachines en/of schrapmachines.

"Met name de nieuwe Hakpro kookketels voorzien in een behoefte. Je moet voor deze sector dan denken aan de modellen tussen de 60 en 160 liter inhoud. Deze zijn bij uitstek geschikt voor fruittelers die hun fruit met grote hoeveelheden tegelijk willen verwerken in bijvoorbeeld appelmoes, compotes, puree of jam", vertelt Eric. "Maar de kookketels lenen zich voor een grote variatie aan maaltijden. Het is echt een multifunctioneel apparaat. Zo worden deze kookketels ook veel ingezet voor het bereiden van stoofpotten en maaltijdsoepen."

"De kookketels zijn te verkrijgen in tal van formaten met of zonder roerwerk en we hebben ze tot 350 liter. Wat onze nieuwe lijn uniek maakt is het gebruikersgemak. Het is voorzien van een bijna intuïtief besturingsprogramma en dat maakt het heel eenvoudig om ermee te werken", vertelt de commercieel manager. Dergelijke machines vergen natuurlijk een (kleine) investering, maar zijn aantrekkelijk geprijsd en daarmee op een zeer redelijke termijn
terug te verdienen."

"Grootkeukenoplossingen en apparatuur, die niet standaard leverbaar zijn, vervaardigen wij in onze RVS-fabriek. Dan moet je denken aan spoel- en werktafels, afzuigkappen, bakwanden en kookapparatuur. We installeren bovendien alles in eigen beheer en dat is ook wel onze kracht. Dergelijke kookketels moeten bijvoorbeeld goed worden geborgd aan de vloer, een goede wateraansluiting hebben en correct worden aangesloten. Daar helpt onze ruim vijftig jaar ervaring in horeca- en grootkeukenoplossingen zeker bij."

Voor meer informatie:
Hakvoort Professional BV
Platinaweg 21
8304 BL Emmeloord
Email: info@hakpro.nl 
www.hakpro.nl   


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss LinkedIn

© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven