Abonneren

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Weer een nieuw distributiecentrum voor e-commerce bij Jumbo

Op 18 januari opent Jumbo een nieuwe hub voor de e-commerce in Bemmel. Het nieuwe centrum is bedoeld voor de verdere distributie van online bestelde boodschappen bij de supermarkt. 

Het aantal online bestellingen bij Jumbo groeit hard. Om deze boodschappen zo snel en efficiënt mogelijk te kunnen bezorgen, opent Jumbo op meerdere plekken in Nederland kleinere bezorgcentra voor haar online bestellingen. Met een centrale thuisbezorglocatie is de capaciteit beter te benutten en zijn de ritten beter in te plannen. Hierdoor worden minder kilometers gemaakt.

De nieuwe hub in Bemmel is Jumbo’s achtste centrale thuisbezorglocatie. Eerder zijn hubs geopend in Amsterdam, ’s-Hertogenbosch (bij het E-Fulfilment Center - EFC), Middelburg, Utrecht, Breda en Heerhugowaard. Ook werd begin 2021 een nieuw EFC geopend in Bleiswijk dat tevens functioneert als hub. Om te blijven voldoen aan de groeiende vraag naar thuisbezorging, staat de uitbreiding van meerdere hubs en het vergroten van de online bezorgcapaciteit hoog op de agenda. Na deze opening in Bemmel volgen dit jaar nog acht nieuwe hubs op verschillende plekken in het land. Hiermee zorgt Jumbo voor een nog sterker omnichannel aanbod voor haar klanten.

Bron: Jumbo


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven