Melissa den Beer Poortugael: "Wij gaan ons concentreren op de notentak"

Nieuwe eigenaren voor Mobipers

Mobipers heeft nieuwe eigenaren. Zij gaan verder als Mobipers met appelpers-activiteiten. Melissa en Rudolf Jan den Beer Poortugael gaan verder als Veld 4 met het telen van biologische walnoten en het verwerken van Nederlandse walnoten. In een nieuwsbrief geven zij en de nieuwe eigenaren van Mobipers, Jeanette Reurink en Michiel Spoor, extra toelichting op deze ontwikkeling:

Toelichting Melissa en Rudolf Jan

Lieve vrienden, beste klanten,

Sinds 2007 zijn jullie appels en walnoten van harte welkom bij Mobipers, waar wij met veel plezier, toewijding en vakmanschap prachtige eindproducten van jullie oogst maken. De eerste jaren persten we appels op locatie en reisden door heel Nederland. Sinds 2010 hebben we een sapfabriek op het erf van onze monumentale boerderij De Rit in Zoelen. Inspelend op de vraag van velen van jullie, staat hier nu ook een lijn voor het pellen en persen van walnoten. In onze boomgaard hebben we inmiddels zo’n 400 walnootbomen van 35 verschillende rassen geplant. En wij? Wij zijn helemaal in de ban geraakt van de walnoot met zijn gezonde en veelzijdige toepassingen.

2021 is het jaar van de volgende stap. Wij gaan ons concentreren op de 'notentak' van onze onderneming onder de naam Veld 4. Vanuit de voor jullie bekende locatie in Zoelen en met onverminderd enthousiasme blijven we pure notenolie persen van jullie hazel- en walnoten en uiteraard van onze eigen oogst!

We hebben in het sympathieke stel Jeannette Reurink en Michiel Spoor, over wie jullie verderop meer kunnen lezen, enthousiaste
opvolgers gevonden voor de 'appeltak' van het bedrijf, die de naam Mobipers houdt. We zijn ervan overtuigd dat jullie appeloogst bij hen in goede handen is.

Links Melissa en Rudolf Jan, rechts Jeanette en Michiel. 

Wij danken jullie voor het in ons gestelde vertrouwen door de jaren heen; we hebben genoten van de gezelligheid en mooie gesprekken en we gaan het appels persen zeker missen! Jullie blijven van harte welkom bij Veld 4. Voor onze winkel met de lekkere producten en mooie cadeaupakketten, voor vakantiehuis Boerderij de Rit met op de deel onze prachtige nieuwe vergaderlocatie en natuurlijk voor alles met en van walnoten. We verheugen ons op de samenwerking met Jeannette en Michiel, en geven hen in deze nieuwsbrief graag de mogelijkheid om zich aan zich aan jullie voor te stellen.

Graag tot snel ziens,

Lieve groet,

Melissa en Rudolf Jan - VELD 4

Toelichting Jeanette en Michiel

Beste fruitliefhebbers en -telers,

Wij, Jeannette Reurink (40), Michiel Spoor (44) en onze dochters Kee (11) en Roos (8), zijn superblij dat dit prachtige appelpersbedrijf op ons pad is gekomen. Al een aantal jaren zijn we concrete stappen aan het zetten om onze woonplaats Amsterdam te verruilen voor een leven in lijn met onze idealen. We stelden alle vier een wensenlijstje op. De rode draad daarin was een grotere zelfstandigheid en het buitenleven. Dit alles met respect voor en een zo klein mogelijke impact op de natuur. Dat wij afgelopen zomer via-via in contact kwamen met Mobipers en Melissa en Rudolf Jan was dan ook een schot in de roos.

In augustus vond een eerste kennismaking plaats en het was liefde op het eerste gezicht. De positieve sfeer in het bedrijf, de goede klik met Melissa en Rudolf Jan en het natuurlijke productieproces van fruit tot sap; het klopt allemaal voor ons! Rudolf Jan en Melissa zullen ons de komende maanden leren hoe we hun kwalitatief hoogwaardige productieproces kunnen continueren tegen dezelfde voorwaarden. In de 2e helft van dit jaar zullen we Mobipers verplaatsen naar een mooie boerderij met eigen boomgaard in Varik, waar we binnenkort gaan wonen en ons alle vier op dit nieuwe avontuur gaan storten. Vanaf april gaan we de boerderij en schuur verbouwen om een sfeervolle plek in het groen te creëren!

Michiel neemt de dagelijkse leiding van Mobipers op zich en Jeannette is - naast haar baan bij een executive search bureau- zeer nauw betrokken en werkt achter de schermen hard mee. Kee en Roos worden op zijn minst appelraapspecialisten. We zijn heel blij dat Bas en Mark bij Mobipers blijven werken, ook op de nieuwe locatie; voor ons en voor jullie een extra waarborg dat al het goede en alle know how van Mobipers gewaarborgd blijft.

We houden jullie uiteraard op de hoogte van alle ontwikkelingen en al onze plannen (via Facebook en Instagram) en kijken ernaar uit met jullie kennis te maken en van jullie fruit heerlijk sap te maken!
Hartelijke groeten,

Jeannette en Michiel - Mobipers

Voor meer informatie: 

Jeannette Reurink en Michiel Spoor
Mobipers
Retsezijstraat 2a
4011 JP Zoelen
06 14660815 (Michiel)
info@mobipers.nl 
www.mobipers.nl 

Melissa en Rudolf Jan den Beer Poortugael
Veld 4
Retsezijstraat 4
4011 JP Zoelen
06 54625850
info@veld4.nl 
www.veld4.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss LinkedIn

© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven