Vicente Peris en La Selva lanceren nieuwe combinaties van fruit- en vleesproducten

Gemaksproduct meloen met ham voor fijnproevers

Het Valenciaanse agrovoedingsbedrijf Vicente Peris heeft zijn gerenommeerde gemaksproduct meloen met ham in een nieuw kleedje gestoken dankzij een samenwerking met het delicatessenbedrijf La Selva. Beide bedrijven staan garant voor de hoogste kwaliteit van elk van de twee basisproducten, meloen en ham en ook de presentatie van het gemaksproduct is verder verbeterd: voortaan bevat de tray plakjes ham in de vorm van rolletjes, zes in totaal. Dit maakt de consumptie nu nog gemakkelijker.

La Selva levert 12 maanden gerijpte serranoham met het keurmerk Gegarandeerd Traditionele Specialiteit en Vicente Peris zorgt voor Piel de Sapo-meloenen van het premiummerk Peris Dolce Melón. Peris selecteert alleen de meloenen met de beste kwaliteit. De meloenen worden geschild en in kleine stukjes gesneden zodat het eindproduct perfect kan dienen als een gezond tussendoortje of zelfs als een volledige maaltijd.

De meloen met serranoham wordt op de markt gebracht onder twee merken, Peris en Frutifresh, en is bij uitstek bedoeld voor supermarkten die hun klanten hoogwaardige producten uit het gemaksassortiment willen aanbieden. Het is een product dat de consumptie van meloen vergemakkelijkt en ook aanzienlijke tijdwinst inhoudt bij het bereiden van gerechten met meloen en ham. Momenteel is het product onder meer te vinden in de Spaanse supermarkten El Corte Inglés, Hipercor en Supercor.

De samenwerking tussen Vicente Peris en La Selva zal verder worden uitgebreid naar andere producten, want het is de bedoeling om in 2021 nieuwe combinaties van fruit en fijne vleeswaren met een uitgebalanceerde voedingswaarde te lanceren.

Innovatie en voedselveiligheid in het gemaksassortiment
Vicente Peris, een bedrijf met een geschiedenis van 77 jaar in de afzet van verse groenten en fruit, ging 7 jaar geleden ook van start met de productie en afzet van gemaksproducten.

Naast de meloen met serranoham biedt Vicente Peris momenteel in totaal ongeveer honderd gemaksproducten aan, zoals onder andere geschild en in stukjes gesneden meloen, watermeloen, granaatappel, kokos, mango, ananas en sinaasappel, zowel vers als in siroop of in combinatie met gedroogd fruit. Het bedrijf heeft ook een lijn geschilde en voorgesneden groenten in verschillende formaten, zoals lente-ui, pompoen, witte selderij, tuinbonen en erwten. Bij de bereide producten biedt Vicente Peris slechts twee artikelen aan: pompoen en geroosterde appelen.

De verpakkingen voor de gemaksproducten zijn gemaakt uit 100% recyclebaar en 70% gerecycled rPET. Deze keuze draagt bij aan de circulaire economie, een aspect waaraan Vicente Peris veel middelen besteedt en waardoor het bedrijf de volle 100% van het afval dat het genereert voor recyclage kan bestemmen.

 

Voor meer informatie:
Vicente Peris
Av. de la Mar, 1-3, 46134 Foios (Valencia) - Spanje
Tel.: +34 961 491 106
ventas@vicenteperis.com
www.vicenteperis.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven