Abonneren

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

AGF-kraampje dicht door diefstallen

Tholen - De laatste zakken aardappelen en peren worden nog verkocht maar als hij 'los' is, stopt de eigenaar van de groente- en fruitkraam op het terrein van kringloopcentrum Goed voor Goed ermee. Tot verdriet van klanten, zo meldt BN De Stem. Niet alleen werd er meer meegenomen dan afgerekend, ook uit de verpakking werd er gestolen. "Het spijt ons enorm, dat willen we onze klanten natuurlijk niet aandoen", aldus een briefje waarin de eigenaar toelichting geeft op de sluiting. 

"Mensen namen telkens meer mee dan dat ze ervoor betaalden. Heel jammer", vertelt Erwin van Goed voor Goed Halsteren waar de groentekraam op het terrein staat. Ook zij konden niet op de winkel passen. Vanuit het kringloopcentrum is te weinig zicht op wat er zich precies bij het zelfbedieningskraampje afspeelt.


Het kraampje van Goed voor Goed op Goeree-Overflakkee

De organisatie Goed voor Goed biedt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt zinvolle dagbesteding aan en heeft een aantal centra op Goeree-Overflakkee en sinds oktober 2020 ook in het West-Brabantse Halsteren. Bij een kringloopcentra in Goeree Overflakkee biedt Goed voor Goed een aantal verse producten aan zoals aardappelen en uien van naburige telers. Daardoor kunnen ze het kringloopcentrum nog voor een klein deel open houden. Erwin: "Gelukkig want we hebben een behoorlijke voorraad die we natuurlijk niet lang kunnen bewaren." 

"De combinatie Kringloopwinkel en dagbesteding werkt heel goed. Je het zo gek niet verzinnen of wij kunnen het aanbieden. Als een client een droom heeft om een beeld te maken, een TV te repareren of aardappelen te verkopen, dan kunnen wij dat aanbieden", aldus Erwin. Ook voor de winkel in Halsteren staan ze open voor verkoop van AGF, uiteraard in samenwerking met de eigenaar van het bestaande AGF-stalletje. Een client met AGF-verkoop ambities heeft zich nog niet gemeld.


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven