Abonneren

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Winkel TotaalVERS gaat verder als Polak’s Tuinderij

Per 1 januari 2021 is de groentewinkel van TotaalVERS in Poortugaal overgedragen aan Polak’s Tuinderij. In 2005 werd de winkel als onderdeel van de groothandel verkocht aan de familie Van der Leer, die het bedrijf voortzette als TotaalVERS. TotaalVERS verhuisde in 2019 met haar groothandel naar Spijkenisse en heeft besloten zich verder te richten op haar groothandel en productie activiteiten.

"In Polak’s Tuinderij heeft TotaalVERS een ervaren ondernemer gevonden met de kennis en ervaring om de goedlopende winkel, inclusief haar medewerkers voort te zetten en verder uit te bouwen op haar huidige locatie. De winkel wordt voortgezet onder de nieuwe naam: Polak’s Tuinderij.

De huidige bedrijfsleider blijft samen met het team van medewerkers verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in de winkel. De klant blijft bij het doen van de boodschappen dan ook de vertrouwde gezichten zien.

TotaalVERS wil haar klanten hartelijk bedanken voor het in haar gestelde vertrouwen de afgelopen 15 jaar en wenst de Polak's Tuinderij een gezonde toekomst toe", aldus het bedrijf.

Polak’s Tuinderij B.V.
Albrandswaardsedijk 177
3172 VA Poortugaal
T: 010-5019005
winkel@polakstuinderij.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven