Carzo wil Maleisische ananassen en durian gaan exporteren

Het Maleisische Carzo is in 2011 opgericht en heeft zich ontwikkeld van een AGF-groothandelaar tot een importeur en leverancier van supermarkten, hypermarkten, catering, ziekenhuizen, luchtvaartmaatschappijen en nog veel meer.

"Momenteel importeren we diverse soorten fruit uit de hele wereld: Appelen, peren, citrus, zachtfruit, steenfruit en nog veel meer," zegt Aaron Teng, Business Development Director.

"In 2021 is een van onze doelstellingen om onze export van fruit te verhogen. We hopen vers Maleisisch fruit zoals MD2-ananas, durian, rood dragonfruit, jackfruit en ander tropisch fruit te exporteren naar de wereldwijde markten. We willen naast het importeren van fruit van over de gehele wereld, ook fruit uit Maleisië promoten en exporteren."
De doelmarkten zijn de Verenigde Arabische Emiraten, Europa en Azië.

"We zijn al erg sterk in het leveren aan de binnenlandse markt. Veel van de grote retailers zijn onze belangrijkste klanten."

Carzo teelt ananassen en durian op een teeltbedrijf in Maleisië, maar ze zijn van mening dat het aanbod van dit bedrijf niet genoeg is om aan de vraag te voldoen, dus ze zullen ook bij andere telers gaan inkopen.

Voor meer informatie:
Aaron Teng
Carzo 
+603 6263 0088
aaronteng@carzofruits.com
www.carzo.com.my


Publicatiedatum:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven