Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Herstructurering bij de Düsseldorfse onderneming C. Kotz

"We willen ons op de markt blijven profileren door middel van topkwaliteit"

Rond de jaarwisseling onderging de Düsseldorfse groothandel Christoph Kotz oHG een herstructurering. De langdurige aandeelhouder en drijvende kracht achter de groothandel, Christoph Kotz, is met pensioen gegaan. Hij droeg de bedrijfsaandelen over aan zijn oude zakenpartner Hasan Atula, die al ruim 25 jaar bij het bedrijf werkt. Deze laatste zal het bedrijf nu verder leiden onder de naam Christoph Kotz e.K..

Het familiebedrijf Kotz is sinds 1935 op de groothandelsmarkt gevestigd en is daarmee een van de langst gevestigde bedrijven op de markt. Het bedrijf is al vele jaren thuis in Hal 8. In 2013 werd de hoofdzetel van het bedrijf uitgerust met nieuwe, toekomstbestendige koelcellen. Het bedrijf onderhoudt een brede, trouwe klantenkring en staat bekend om de marketing van zijn kwaliteitsmerken - zoals Unicorn, Carmen en Monna Lisa - tot ver buiten de landsgrenzen. "We zullen dit blijven doen in de toekomst," zei de nieuwe eigenaar.

Het bedrijf Kotz is al vele jaren gevestigd in Hal 8 (Foto’s: Christoph Kotz e.K.)

"Wij beleveren 80 tot 90% van de detailhandelaren in de wijde omtrek. Dait is een groot voordeel, vooral in tijden van Corona, want in tegenstelling tot de horeca, kon de verkoop in dit segment behouden blijven," zegt Atula, die in totaal zes mensen in dienst heeft.

Carmen clementines

Kwaliteitsproducten en expertise
Voor de firma Kotz heeft de kwaliteit van de goederen nog steeds de hoogste prioriteit. "We willen ons op de markt laten gelden door middel van topkwaliteit," bevestigt Atula. Maar ook andere aspecten spelen een rol in de dagelijkse gang van zaken. "De specialistische kennis ontbreekt helaas steeds meer op de groothandelsmarkt. Je hebt echt gespecialiseerd personeel nodig om de groothandelsmarkt in de toekomst in stand te houden. Daarom sta ik ook nogal kritisch tegenover de nieuwe bouwplannen voor de nieuwe groothandelsmarkt: naar onze mening moet de toekomst eerst worden veiliggesteld voordat er een nieuwe markt wordt gebouwd," besluit Atula.

Voor meer informatie:
Hasan Atula
Christoph Kotz e.K.
Ulmenstraße 275
40468 Düsseldorf (Großmarkt)
Duitsland
+ 49 211 427788
hasan@atula.de
www.atula.de

Publicatiedatum: