Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Hennie van Ommeren (H van Ommeren Champignongroothandel) overleden

Op zaterdag 9 januari 2021 heeft Hennie van Ommeren, eigenaar H van Ommeren Champignongroothandel te Rosmalen en medeoprichter van kookclub Cercle des Gourmets de Bois le Duc, zijn gevecht tegen corona verloren. Hennie heeft de leeftijd van 74 jaar bereikt.



Kookclub Cercle des Gourmets de Bois le Duc schreef de onderstaande in memoriam. 

"Sinds de oprichting van onze kookclub in 1971 heeft Hennie zich met hart en ziel ingezet voor de Cercle. Hij was er bij toen het idee ontstond om met een vriendengroep te koken in het lokaal van de Sint Lucia Huishoudschool te ‘s Hertogenbosch  en was de stuwende kracht achter de ontwikkeling van de Cercle naar het hedendaagse hoge culinaire niveau. De door hem geambieerde professionelere aanpak kwam tot uiting in het vinden van een eigen kooklocatie, eerst in Sint-Michielsgestel later, in 1985, in het huidige pand te Nieuwkuijk. Het was zijn droom om dit tot een grootse kookclub te maken, en dit is hem zeker gelukt", aldus de kookclub. 

Klik hier voor de rouwkaart. 

Publicatiedatum: