Nieuwe plasticvrije oplossingen van Kuku

Deze grondstoffen bestaan voor 95% uit cellulose en zijn verkregen uit natuurlijke vezels. Het gaas kan als een hoes over een verpakking worden getrokken. Het Italiaanse Kuku International Packaging, dat is gevestigd in Palata Pepoli in de provincie Bologna, heeft deze nieuwe gaasverpakking geïntroduceerd die is gemaakt van natuurlijke grondstoffen. 

Foto: Kuku International Packaging

“Dit betekent dat ons product als biologisch afbreekbaar kan worden beschouwd en dat past helemaal bij de huidige trend om het gebruik van plastic terug te dringen. We houden ons bezig met katoen- en papiernetoplossingen en dit nieuwe initiatief past in dit straatje. Het enige wat we hebben gedaan is het materiaal aangepast zodat er dozen en kistjes mee kunnen worden afgedekt. De grootte, kleur en eventuele ander kenmerken kunnen worden aangepast naar gelang de behoefte van de klant”, zegt Serena Ruppi. 

Foto afkomstig van een LinkedIn-post van Serena Ruppi

“Er is veel belangstelling voor onze nieuwe product, voornamelijk vanuit het buitenland. Het gaat dan om bestaande en ook nieuwe klanten uit Europa en Amerika. Uiteraard promoten we ons nieuwe product ook in Italië, want ook hier zijn er bedrijven die op zoek zijn naar innovatieve oplossingen”, zegt Serena.

Ook heeft Kuku International Packaging aanvragen ontvangen voor gaashoezen die geschikt zijn voor bezorgdozen. “Het model van deze dozen is iets anders, maar het principe is hetzelfde.”

Foto afkomstig van een LinkedIn-post van Serena Ruppi 

Kuku International Packaging begeleidt de klant bij het maken van een keuze die past bij zijn behoeften. Er wordt dus service op maat geleverd en dit moet nauwkeurig gebeuren.

Voor meer informatie:
Serena Ruppi
Kuku International Packaging 
Via Provanone 4100
40014 Palata Pepoli (Bologna) - Italië
+39 (0)51 6830969
info@kintpack.com
www.kintpack.com


Publicatiedatum:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven