AGF-detailhandel en AGF-kramen op de markt blijven open

De lockdown is verlengd tot en met 9 februari. Dat mocht geen verrassing zijn voor ondernemers. Hoewel zij inmiddels gewend zijn aan het ondernemen in coronatijd drukt branchevereniging ADN ondernemers op het hart de geldende maatregelen goed te blijven hanteren binnen de winkels en erbuiten. 

Coronadossier
De AGF-detailhandel blijft in de crisis redelijk buiten schot waar het gaat om de gevolgen van de lockdown, ziet ADN, maar het geldt niet  voor iedereen in de branche. "De maatregelen kunnen effect hebben op de omzet en winstgevendheid van het bedrijf. Daarom is het belangrijk om je cijfers van de afgelopen periode en de komende periode goed bij te houden en aan de hand daarvan te bekijken of je in aanmerking komt voor één of meerdere van de steunmaatregelen. Op de website van ADN is een speciaal ‘Corona dossier’ aangemaakt waar alle regelingen zijn terug te vinden.

Ambulante handel op de markt in food blijft ook mogelijk. Ondanks lobby van branchevereniging CVAH om alle type handel in de open lucht toe te staan, moeten de markten het voorlopig doen zonder hun collega's in non-food. Een groot gemis voor velen die de markt als één geheel zien. 

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven