Straight to the Source: directe levering van telers aan chef-koks

Straight to the Source zorgt voor een directe link tussen Australische en Nieuw-Zeelandse telers en voedselliefhebbers, voedselproducenten en chef-koks. Het bedrijf is opgericht door Tawnya Bahr, Lucy Allon en Monique Emmi en verbindt sinds 2012 professionals in de foodservice met de diverse voedseltelende regio's van Australië en hun telers. Ze hebben 60 jaar ervaring en contacten gebundeld, waardoor ze een online platform hebben gecreëerd dat de toonaangevende onafhankelijke productenindex in zijn soort hoopt te worden.

Met een groeiend aantal leden verwelkomt de organisatie nu nieuwe telers die op de site willen worden opgenomen.

Medeoprichter Tawnya Bahr zegt dat de organisatie al jaren hoort wat een uitdaging het is voor telers om hun product, merk of bestemming aan de man te brengen. "We zijn altijd gefocust geweest op het vertellen van de ongelooflijke verhalen van enkele van de beste voedsel- en drankmerken in het land," vertelde ze aan northqueenslandregister.com. "We hebben nu de technologie om partijen met elkaar te verbinden en ons gerenommeerde aanbod tot leven te brengen."

Het platform is gratis te gebruiken. Gebruikers kunnen het profiel van een merk doornemen en krijgen er onder andere gedetailleerde productinformatie, contactgegevens, voorraadhouders en belangrijke onderscheidingen in te zien.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven