Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Voormalig Greenyard CEO Francis Kint stopt als CEO bij Ter Beke

Francis Kint stopt per 30 juni als CEO van de Belgische producent van vleeswaren en kant-en-klaar maaltijden Ter Beke. Kint trad medio 2018 als CEO. Hij maakte destijds de overstap van Vion. Voordien werkte hij onder meer bij Sara Lee, de Chiquita en Univeg (nu Greenyard).

Als topman van Ter Beke leidde hij de groep door een moeilijke periode, met een grote terugroepactie bij het Nederlandse dochterbedrijf Offerman in 2019, de Afrikaanse varkenspest in China, met historisch hoge varkensvleesprijzen tot gevolg en meer recent de Covid-19 pandemie.

De raad van bestuur meent dat de groep zich in deze periode onder leiding van Kint robuust en veerkrachtig heeft getoond en klaar is verder te groeien. De zoektocht naar een nieuwe topman gaat binnenkort van start. Kint zal de algemene leiding van de groep blijven waarnemen tot 30 juni.

Bron: Ter Beke

Publicatiedatum: