Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Fresh & Cash GmbH neemt afscheid van de groothandelsmarkt Wuppertal

De groothandelsmarkt in Wuppertal ondergaat een verandering. Vanwege de aanzienlijk uitbreiding van de firma Jenniges, eigenaar van het terrein in de wijk Varresbeck (FreshPlaza deed verslag), zullen de overige handelaren hun gehuurde ruimte aan de Benrather Straße voor het einde van de maand verlaten. Ook Fresh & Cash GmbH staat vlak voor de verhuizing. Maar het management van de handelsonderneming is niet verbitterd over de huuropzegging. In tegendeel: "We bereikten toch al onze grenzen", luidt het bij navraag. 

Het aantal handelaren aan de Benrather Straße nam reeds sinds vele jaren af. Nadat de firma Jenniges ongeveer de helft van het totale oppervlak kocht, bleven er nog slechts enkele huurders over op de plaats die ooit een handelsknooppunt vormde. "We zijn nu in totaal ongeveer vier jaar op de huidige plaats gevestigd maar vanwege de enorme uitbreiding van onze bedrijfsactiviteiten werd het oppervlak langzaam maar zeker te klein. In zoverre is de verhuizing voor ons een aanzienlijke stap vooruit", luidt het vanuit Fresh & Cash.


Een blik op de nieuwe hal aan de Vohwinkler Straße / Foto: Fresh & Cash GmbH

Verdubbeling van de bedrijfscapaciteit
De nieuwe standplaats bevindt zich in de Vohwinkler Straße (ongeveer drie kilometer bij Varresback vandaan) in het gelijknamige stadsdeel, in het zuidwesten van de stad. Daar staat de ambitieuze handelaren ongeveer 1.800 vierkante meter (inclusief circa 400 vierkante meter koeloppervlak) ter beschikking. "Hiermee verdubbelen we onze totale bedrijfscapaciteit. Daarnaast behoort deze ruimte alleen aan ons, in tegenstelling tot de huidige situatie", zegt men.

De firma Fresh & Cash heeft zich in de loop der jaren kunnen bewijzen als centraal punt voor gastronomen en zelfstandige supermarkten. "We kopen bijvoorbeeld restpartijen op en bieden vervolgens goede aanbiedingen van een goede kwaliteit. Tijdens de huidige pandemie hebben we vanuit de horeca ronduit klanten verloren. Aan de andere kant verliep de handel met de retailers zoals gebruikelijk verder. In deze afzettak hebben we zelfs nog nieuwe klanten voor ons kunnen winnen."

Zachtfruitspecialist uit passie
Op productniveau vormen naast seizoensproducten zoals Spaans citrus vooral allerlei soorten zachtfruit de kerncompetentie van het jonge bedrijf. "We bieden het hele jaar door hoogwaardig zachtfruit aan. Vanwege de horecasluiting is er nu over het algemeen minder zachtfruit nodig, maar desondanks raken wij nog steeds aanzienlijke hoeveelheden kwijt", luidt het afsluitend. 

Voor meer informatie:
Fresh & Cash GmbH
Cevdet Cavusoglu & Ayber Cebba
Vohwinkler Str. 119b
42329 Wuppertal
info@freshandcash.de    
https://www.facebook.com/cavber/      
http://freshandcash.de/#welcome  

Publicatiedatum: