20 en 21 januari 2021

Matchmaking event voor Mexicaanse en Nederlandse fruithandel aangekondigd

Op verzoek van Europese en Mexicaanse exporteurs organiseren UPM en Holland House Mexico op 20 en 21 januari 2021 het digitale businessevenement MX - NL Matchmaking.

Het doel is om langdurige en waardevolle relaties tussen Mexicaanse fruittelers en -exporteurs, van onder meer avocado's, mango's, zachtfruit en citrus, en Nederlandse importeurs die zich richten op de Nederlandse en Europese markt tot stand te brengen.

Vertegenwoordigers van fruitbedrijven reizen doorgaans de wereld over om nieuwe leveranciers, telers en cliënten te bezoeken en deel te nemen aan vakbeurzen. Vanwege de uitbraak van Covid-19 is dit momenteel onmogelijk en daarom zoeken zij naar alternatieve manieren om zaken te kunnen blijven doen. UPM ontving veel verzoeken, van zowel importeurs als exporteurs, om deze zoektocht naar potentiële leveranciers en afnemers te ondersteunen. Om deze reden bundelden UPM en Holland House Mexico hun krachten met de bilaterale Kamer van Koophandel van Koophandel van Mexico en Nederland om dit speciale  matchmakings-programma voor de sector te organiseren.  

Het programma is toegankelijk voor alle importeurs uit Nederland en Europa en telers uit Mexico en buurland Guatemala. Het programma is uitsluitend bestemd voor gekwalificeerde telers en exporteurs die beschikken over de benodigde certificaten voor de export naar de Europese markt (GlobalGAP, GlobalGrasp, SMETA, Organic, Fair Trade). 

Het virtuele evenement zal plaatsvinden op een speciaal online platform dat ruimte biedt voor het maken van afspraken. Deze kunnen door de deelnemers worden ingepland of verzorgd worden door UPM of HHM. Na inschrijving ontvangen importeurs een persoonlijke toegangscode waarna het netwerken kan beginnen.  

De inschrijving voor Nederlandse en Europese fruitexporteurs is gratis. Het inschrijvingsformulier en aanvullende informatie zijn hier te vinden. 

Houd er rekening mee dat de inschrijvingsperiode stopt op 15 januari 2021. Ingeschreven deelnemers zullen vanaf 11 januari hun afspraken in kunnen plannen via het onlineplatform. 


 
Carin Verbree
Holland House Mexico
Email: cv@hollandhousemexico.com
www.hollandhousemexico.com  

Lia Bijnsdorp
United Producers of Mexico
Email: lia.bijnsdorp@upmeurope.nl 
www.upmeurope.nl  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven