19 januari: Webinar ‘PUM Asia Special’

Op 19 januari van 14.00 tot 15.30 uur organiseert PUM het webinar ‘PUM Asia Special’. In dit webinar laat vrijwilligersorganisatie PUM zien hoe door de ondersteuning van lokale ondernemers,  Nederlandse bedrijven kansen in Azië kunnen realiseren met de praktisch kennis van PUM vrijwilligers.  

Kansen voor Nederlandse bedrijven in Azië
"Geen continent was tot nu toe zo succesvol in het managen van de coronacrisis als Azië, het grootste continent, met meer dan de helft van de wereldbevolking", aldus de organisatie. Alhoewel de economische groei in 2020 afvlakte, verwachten economen en analisten dit jaar een inhaalslag. De kansen voor het Nederlandse bedrijfsleven zijn net zo goed als voorheen.

PUM als verbinder tussen ondernemers in Azië en Nederland
PUM is op het moment in een stuk of tien landen in Azië actief, o.a. in India, Indonesië, de Filippijnen en Vietnam. De organisatie deelt Nederlandse know-how met lokale ondernemers en bedrijven en helpt deze bedrijven om duurzaam en verantwoord te groeien. Dat doen ze onder andere ook door hun internationale netwerk open te stellen, tussen ondernemers in Azië en bedrijven in Nederland te bemiddelen en ‘business links’ te organiseren waarbij PUM de ondernemers in Azië actief in contact brengt met potentiële zakenpartners in Nederland (en omgekeerd).

Het webinar ‘PUM Asia Special’
Regelmatig deelt PUM ervaringen en successen in webinars. Tijdens deze bijeenkomsten wordt gedeeld hoe zij de BV Nederland wegwijs kunnen maken en kunnen helpen kansen te verzilveren. De keynote wordt dit keer verzorgd door VNO-NCW voorzitter Ingrid Thijssen. Andere programma hoogtepunten zullen zijn: best practices van de samenwerking tussen Nederlandse en Aziatische bedrijven (RijkZwaan, Super Indo - onderdeel van Ahold Delhaize) en een update over zakendoen door Zuidoost-Azië expert Matthijs van den Broek.

Voor meer informatie:
Stichting PUM
www.pum.nl
https://www.pum.nl/en/asia-webinar 

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven