Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Metaflex Doors Europe:

"Het sluitsysteem met keepwerking zorgt voor een hermetische afdichting"

"De Metaflex CA Door is een combinatie van het robuuste ontwerp van de Metaflex schuifdeuren én een complete gasdichte afsluiting voor CA en ULO toepassingen. Hierdoor ontstaat een betrouwbare en gasdichte koelschuifdeur. Uitermate geschikt voor de opslag en rijpingsprocessen in de aardappelen- groente- en fruitsector", aldus het bedrijf. 

"Robuust en hygiënisch ontwerp"
"Metaflex schuifdeuren staan bekend om hun robuuste ontwerp, gebruiksvriendelijke bediening, hoge isolatiewaarden en extreem lange levensduur", zegt Metaflex. "Het unieke sluitsysteem met keepwerking zorgt voor een hermetische afdichting. De gladde afwerking en het gebruik van hoogwaardige materialen maakt dat de deuren makkelijk schoon te maken zijn en blijven."

Gasdichte afsluiting
De Metaflex CA deur is uitgevoerd met een opblaasbaar, dubbellaags afdichtingsrubber dat zorgt voor een complete lucht- en gasdichte afsluiting. Na sluiting kan de deur hermetisch worden vergrendeld met de RVS hendel.

Om onnodig openen en sluiten te voorkomen, wordt de CA-deur voorzien van een gasdicht, kunststof draairaam. Hierdoor kunnen de producten visueel worden geïnspecteerd, zonder dat de deur geopend hoeft te worden. In geval van nood is het raam ook vanuit de binnenzijde te openen.

Geschikt voor CA- en ULO toepassingen
"De combinatie van een hygiënische afwerking en een robuust, gasdicht sluitsysteem maakt deze gasdichte schuifdeur dé ideale oplossing voor omgevingen waarbij gecontroleerde en hygiënische opslag van groot belang zijn, zoals in Ultra Low Oxigen (ULO) en Controlled Athmosphere (CA) ruimtes", besluit Metaflex. 

Voor meer informatie:
Metaflex Doors Europe
​​Ambachtsstraat 11
​​NL‑7122 MP Aalten
​​T  +31 88 1414 900
Jurre.Engbers@metaflexdoors.com 
​​www.metaflexdoors.com     

Publicatiedatum: