Positieve groei van het merk Sylvain & CO op de Zwitserse markt

"Authentiek, praktisch aanbod aan Fresh Convenience voor de dagelijkse behoefte"

Jong, fris, innovatief en geëngageerd - dat is de richtsnoer van het Zwitserse versmerk Sylvain & CO. Het label dat in 2012 is ontstaan hoort sinds twee jaar tot de internationaal actieve Eisberg group en wordt sinds september van het afgelopen jaar samen met Eisberg Zwitserland door een overkoepelend managementteam gerund. Juist in de Zwitserse retail en op de Zwitserse conveniencemarkt, evenals in aangrenzende delen van Frankrijk, wint het merk snel aan betekenis, meldt de Eisberg group bij navraag.

Sandwiches van het merk Sylvain & CO

Reeds in de eerste twee jaar na het ontstaan registreerde Sylvain & CO - destijds onderdeel van de Manor group - een omzetstijging van circa 35 procent. In 2016 werd het aanbod aan sauzen aanzienlijk uitgebreid, een jaar later volgde de introductie van het Croq'Menu-assortiment. 2018 nam Eisberg - een dochter van de Bell Food group - het innovatieve convenience-merk over. In de afgelopen twee jaar werd het label met verdere nieuwe producten uitgebreid, bijvoorbeeld sandwiches en botanisch water. 


Fruitsalades horen ook tot het veelzijdige productportfolio

Momenteel heeft Sylvain & CO 200 geëngageerde medewerkers, de productielocatie van het groeiende bedrijf is gevestigd in Essert-sous-Champvent. "Sylvain & CO wijdt zich aan vers genieten met een breed en dynamisch vers/convenience-assortiment. We streven ernaar om regelmatig innovatieve en nieuwe producten op de markt te brengen, om onze consumenten een authentiek, praktisch aanbod aan te bieden waarmee ze zich iedere dag vers kunnen voeden", zegt Katrin Geisthardt, woordvoerder van Eisberg AG. 


Verpakte gemengde sla van Sylvain & CO

'Sprookjesachtige salades'
De principes van het bedrijf zijn daarbij in overeenstemming met de gerechten: "We bekommeren ons om onze medewerkers, dragen zorg voor onze producten en zorgen voor het welzijn van onze consumenten: bij Sylvain & CO vertellen we geen sprookjes. Alleen onze salades zijn sprookjesachtig", luidt het afsluitend.

Voor meer informatie:
Eisberg AG
Katrin Geisthardt
Hüttenwiesenstrasse 4
CH-8108 Dällikon
Mobiel +41 79 387 29 46
katrin.geisthardt@eisberg.com 
www.eisberg.com 


Publicatiedatum:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven