Directieteam DNA Services breidt uit

Het directieteam van DNA Services B.V. breidt uit. Hans de Wit is benoemd tot Commercieel Directeur en zal per januari verant-woordelijk zijn voor sales, marketing en strategisch partner-management. De Wit zal ook mede-eigenaar worden van DNA. De andere aandeelhouders zijn Albert van Zijverden en Niek de Rijk die, als medeoprichters van het bedrijf, actief zullen blijven.


Op de foto v.l.n.r. Niek de Rijk, Hans de Wit en Albert van Zijverden bij het officiële tekenmoment

DNA heeft zich in de afgelopen jaren bewezen als een IT-dienstverlener gericht op applicatieontwikkeling- en beheer voor uiteenlopende bedrijven. De klantenkring van DNA bestaat uit bedrijven binnen diverse segmenten zoals Transport, Food, AGF, Productie en Retail. Om de groei in de toekomst te kunnen continueren, was de directie van DNA op zoek naar een persoon met aantoonbare saleservaring op het vlak van IT. De Wit heeft inmiddels 15 jaar saleservaring binnen diverse sectoren. Zo is hij vanaf de start in 2014 betrokken geweest bij het softwarebedrijf Postex. In de jaren daarvoor is hij vanuit onderwijsautomatiseerder WIS betrokken geweest bij de marktintroductie van betaaloplossing WIS Collect. Deze ervaring met de verkoop van standaard oplossingen en dienstverlening voor nichemarkten sluit naadloos aan op de strategie van DNA.

“Met de komst van Hans zijn wij in staat om de groei van DNA binnen verschillende marktsegmenten concreet vorm te geven. Daarbij hoort ook de transitie van maatwerkontwikkeling naar het aanbieden van standaard softwareoplossingen. Met ons vernieuwde portfolio kunnen we veel bedrijven compleet ontzorgen. Commerciële slagkracht is cruciaal voor onze organisatie waardoor we ook toekomstgericht kunnen blijven groeien en ontwikkelen”, aldus Albert van Zijverden en Niek de Rijk. 

Voor meer informatie:
Hans de Wit
DNA Services
06 - 82 956 031
wit@dnaservices.com  
www.dnaservices.nl  

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven