Rogier Hilkes neemt leiding HAK Fresh van Arnoud van Os over

Algemeen directeur Arnoud van Os heeft per 31 december 2020 het bedrijf HAK Fresh verlaten. Nadat hij 12 jaar geleden het bedrijf Peter van Halder had gekocht en dit in 2017 verkocht aan HAK is het bedrijf getransformeerd naar een bedrijf dat maaltijden in foodservice en retail verrijkt met koelverse groente ingrediënten.

"Er is sindsdien hard gewerkt aan de transitie naar een bedrijf voor “tailored solutions in Greens and Beans”. De organisatie is versterkt op de aspecten kwaliteit, productontwikkeling, business development en business control. De productielocatie is getransformeerd naar een ‘state of the art’ productielocatie, waar koelverse groenten worden bewerkt en verrijkt binnen een geconditioneerde High Care en High Risk omgeving", aldus het bedrijf. "Deze maand is de verbouwing gereedgekomen en is HAK Fresh klaar voor de toekomst."

Per 1 december a.s. is Rogier Hilkes de organisatie komen versterken om de leiding van het bedrijf van Arnoud van Os over te nemen. De maand december wordt gebruikt om de contacten en werkzaamheden over te dragen.

Rogier Hilkes heeft zijn sporen verdiend in de FMCG-sector, waarbinnen meest recent als commercieel directeur bij Food Fellows (onderdeel van Harvest House).


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven