Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Daily Import Ltd

Daily Onions start nieuw bedrijf in Engeland voor de import van uien naar UK

"We zijn blij dat we dit weekend de eerste verladingen hebben kunnen overzetten naar het VK. Ondanks de voorbereidingen weet je nooit van te voren hoe het gaat lopen maar de eerste lakmoesproef zit erop", vertellen Adriaan van Belzen en Laurens Mostert van Daily Onions. 

"We merkten al in een vroeg stadium dat veel klanten in het VK weinig hadden voorbereid en niet de kennis en moeite namen om als importeur te gaan werken. Door Daily Import als schakel tussen onze klant en Daily Onions BV te laten opereren hopen we een hoop werk en zorgen bij de klant weg te nemen.  Behalve een kostenvoordeel hebben we nu ook het hele traject in de hand en kunnen we snel schakelen indien nodig."



De komende periode zal moeten blijken in hoeverre alle systemen bij de grens er klaar voor zijn en welke impact de Covid tests nog een oponthoud gaan geven. Daily Onions BV handelt alleen in uien, dus mochten er andere partijen in de markt zijn voor de importfunctie van Daily Import naar het VK, dan gaan we daar zeker naar kijken. Het blijven roerige tijden maar gelukkig is er nu wel meer duidelijkheid hoe wij onze uien de grens kunnen overzetten!"

Voor meer informatie:
Adriaan van Belzen / Laurens Mostert
Daily Onions 
Reinaldstraat 2
6301 EC Valkenburg
The Netherlands
T +31 118 764 056
F +31 118 764 037
M +31 654 225 886 // +31 615 571 200
E adriaan@dailyonions.com 
W www.dailyonions.com 
W www.dailyoimport.co.uk 

Publicatiedatum: