Philippe Strajusak, Oliver:

"De eerste pallets pitloze druiven uit Peru en Zuid-Afrika ontvangen"

Oliver is een importbedrijf, gespecialiseerd in exotische producten en producten die buiten het seizoen vallen. Het bedrijf is gevestigd op de MIN-markt in Rungis en is onlangs begonnen met het op de markt brengen van pitloze druiven uit Peru en Zuid-Afrika. “Deze week hebben we de eerste pallets ontvangen.

Druiven zijn mooie producten, maar ze ontwikkelen zich slechts heel langzaam. We staan ​​nog maar aan het begin van het seizoen, maar weten dat het altijd even duurt voordat ze rijp genoeg zijn om te worden afgezet," vertelt  Philippe Strajusak van Oliver.

Nu voor Spanje, Italië en Portugal het einde van het seizoen nadert, is de groothandel gestopt met het op de markt brengen van de Spaanse druiven om de consistentie op het gebied van kwaliteit aan klanten te kunnen garanderen. "We geven er de voorkeur aan om onze partijen te verkleinen en alleen kwaliteitsproducten aan te bieden. Vooral tijdens de feestdagen is kwaliteit heel belangrijk voor onze klanten, nog belangrijker dan anders." Omdat er sprake is van een aanhou-dende vraag en er enkel kleine partijen beschikbaar zijn, zijn de prijzen momenteel vrij hoog.

Oliver biedt zijn klanten het grootste deel van het jaar druiven aan. “We beginnen in augustus met de afzet van Spaanse druiven, daarna is het de beurt aan Peruaanse en Zuid-Afrikaanse druiven die we de komende 3 tot 4 maanden afzetten, en tot slot zetten we de Chileense en Israëlische druiven af, waarvan de afzetperiode doorgaans loopt tot de maand juni.”

Voor meer informatie:
Philippe Strajusak
Oliver
Telefoonnummer: +33 6 73 84 22 18


Publicatiedatum:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven