Dole voegt drie nieuwe smaken en een mixvriendelijke schotel toe

Dole Fresh Vegetables heeft haar populaire DOLE FreshTakes saladekommenlijn in Noord Amerika uitgebreid met drie trendy nieuwe smaken en een nieuwe verpakking die ervoor zorgt dat saladefanaten Dole's verse sla, toppings en dressings in dezelfde kom kunnen mixen.

De producent van saladeschotels heeft drie nieuwe FreshTakes soorten gelanceerd met kip, waarmee het totale aantal saladeschotels nu negen is. Door goede feedback van winkels en klanten kwam de nieuwe saladeschotellijn in heel de VS uit in mei van 2020, na een succesvol debuut in het oosten van het land. De kant en klare eenpersoons saladeschotels combineren ingrediënten en Dole's eigen dressings en toppings, om zo een superieure eetervaring te creëren, wat hen onderscheid van andere kant en klare maaltijden.

De drie nieuwe DOLE FreshTakes saladeschotels zijn nu verkrijgbaar in supermarkten in de VS voor een geadviseerde prijs van $3.99. 

  • DOLE FreshTakes Chicken Club BLT Bowl Salad: Dole ijsberg- en groene bladsla met geroosterde kip, stukjes bacon, kerstomaatjes, volkoren kaas knoflook croutons en Dole's Buttermilk Ranch Dressing. 
  • DOLE FreshTakes Backyard BBQ Salad with Chicken Bowl Salad: Dole ijsberg- en groene bladsla en rode kool, met gegrilde kip, geroosterde mais, milde cheddarkaas, knapperige uitjes, wortels en Dole's BBQ Ranch Dressing. 
  • DOLE FreshTakes Avocado Ranch Salad with Chicken Bowl Salad: Dole ijsberg- en groene bladsla en rode kool met gegrilde kip, zwarte bonen, Montery Jack en Colby kaasmix, stukjes tortilla, wortels en Dole's Avocado Ranch Dressing. 

Om ervoor te zorgen dat saladefans van elk FreshTakes ingrediënt kunnen genieten, heeft Dole's innovatieteam een nieuwe saladeschotel ontwikkeld, die het oude gebogen design vervangt door rechte wanden, waardoor de gebruiker meer ruimte heeft voor het mixen en het genieten van hun salade zonder te morsen. De nieuwe schotel heeft een milieuvriendelijk en doorzichtig ontwerp waardoor je de verse groentes en andere ingrediënten kunt zien, en er zit een grote vork bij. 

Alle negen DOLE FreshTakes saladeschotels worden nu verkocht in de exclusieve kom. 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven