Nella's Tendaronis

Glutenvrije zoete aardappelpasta op de markt

Voedselvernieuwer, ondernemer en marketeer Onel Williams is eigenaar en exploitant van het in Kingston, Jamaica, gevestigde voedingsdienstenbedrijf Essential Goods and Services Trading Limited. In september lanceerde Williams Nella's Tendaronis onder zijn Nella's Foods Ja-merk: zoete aardappelpasta, de eerste in zijn soort die nu beschikbaar is op de markt.

Het idee voor Nella's Tendaronis kwam voort uit zijn werk in het kopen, verkopen en promoten van glutenvrije zoete aardappel-, cassave- en paneermeel voor een ander merk. In augustus 2017 begon Williams te werken aan het op de markt brengen van zijn nieuwe idee van zoete aardappelpasta.

Onel’s doorbraak kwam in maart 2020, net voordat het coronavirus Jamaica in zijn greep kreeg. Maar Onel liet zich niet tegenhouden en afgelopen september werd Nella's Sweet Potato Tendaronis op de markt gelanceerd.

Onel Williams presenteert zijn Nella's Sweet Potato Tendaronis.

De keuze van Williams voor de zoete aardappel is het resultaat van marktonderzoek. "Ik was al bezig met de verkoop en distributie van glutenvrij meel voor een ander lokaal merk en vond dat de consumenten niet goed weten hoe ze dit meel kunnen toepassen in de keuken. Op een dag deed ik

productonderzoek in Select Grocers Manor Park en trof ik de directeur, Derrick Cottrell, in het gangpad. Je moet weten dat ik Cottrell als ondernemer al lang bewonder. Ik trok de stoute schoenen aan en benaderde hem en informeerde hem over de producten die ik verkocht. Van het een kwam het ander en nu is er een glutenvrije zoete aardappelpasta op de markt," zegt Williams.

Aanvullende informatie is te vinden op Nella's website of via oneltwilliams@gmail.com.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven