Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Grootste Amerikaanse wortelteler en verpakker verkocht aan investeringsmaatschappij

Het in Californië gevestigde Grimmway Farms, een van 's werelds grootste telers en verwerkers van wortelen, is door een investerings-maatschappij uit Indiana gekocht.

"We hebben het genoegen om een ondertekende verkoopovereenkomst aan te kondigen met Teays River Investments, gevestigd in Zionsville, Indiana," zei een woordvoerder van Grimmway. De investeerder heeft een lange en gerespecteerde geschiedenis in de tuinbouw en zal Grimmway's bekwame beheersteam steunen om aan de blijvende vraag naar versproducten te kunnen voldoen.

"We zijn blij met Teays, een beheerder die de kernwaarden van Grimmway omarmt, de continuïteit van het bestaande managementteam waarborgt, en de vaardigheden van onze duizenden teamleden in het hele land eert."

De algemene indruk is dat Grimmway veel baat zal hebben bij de expertise van Teays om het bedrijf duurzaam te laten groeien met respect voor de erfenis en om ervoor te zorgen dat de kernwaarden van het bedrijf ten goede blijven komen aan de medewerkers, de klanten en de gemeenschappen.

De overeenkomst zal naar verwachting later dit jaar worden gesloten, waarna meer details beschikbaar zullen komen.

Voor meer informatie:
Grimmway Farms
media@grimmway.com

Publicatiedatum: