Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kloosterboer verkoopt vrieshuis in Moss, Noorwegen

Kloosterboer heeft het vrieshuis in Moss, Noorwegen verkocht wegens strategische keuzes. Met ingang van 1 december is het vrieshuis overgedragen aan Lineage Logistics.

Stephane Pluenet (Executive Director Automation Kloosterboer) geeft aan dat de succesvolle strategie van Kloosterboer, als zijnde een geïntegreerde supply chain partner voor de klant, leidt tot de bouw van meerdere nieuwe locaties in een korte periode. "Scandinavië is niet langer een belangrijke ontwikkelingsmarkt binnen de strategie, waardoor de verkoop van Kloosterboer Norway aan Lineage Logistics een logische stap is."

Mike McClendon (President of International Operations & EVP Network Optimization, Lineage Logistics) voegt eraan toe dat het opnemen van Kloosterboer Norway in het Lineage-netwerk hun ​​in staat stelt om klanten in de Noord-Europese regio verder te bedienen en te bereiken.

Kloosterboers nieuwe strategie heeft tot gevolg dat ook de activiteiten in Zweden worden geëvalueerd.

Voor meer informatie:
Kloosterboer 
Info@kloosterboer.nl  
www.kloosterboer.com    

 

Publicatiedatum: