Royal Reesink:

"We kunnen projecten tot in detail op maat maken en elke vierkante meter optimaal benutten"

Door de sterke groei van de intralogistiek, de versnelling van de e-commerce en de "industry 4.0"-trends, groeit de behoefte aan geautomatiseerde opslag en material handling. Royal Reesink speelt hier met de divisie Reesink Logistic Solutions op in. De bedrijven Lalesse Logistic Solutions in Nederland en AM Logistic Solutions in Duitsland leveren magazijnoplossingen die voldoen aan de eisen van de klanten.Gert Bossink, divisiedirecteur, ziet veel potentieel in de twee zusterbedrijven en spreekt met trots over hun prestaties: "Wij zijn nu al marktleidende specialisten in het ontwerpen van maatwerk Autostore-systemen. Onze stelling- en magazijnkraanoplossingen voor koelhuizen en andere magazijnen zijn zowel in Duitsland als de Benelux veelgevraagd. De gespecialiseerde teams realiseren samen met onze klanten aansprekende projecten".

Compleet magazijnmanagementsysteem en service
Machiel van den Hazelkamp, managing director Lalesse Logistic Solutions heeft er alle vertrouwen in dat de samenwerking met AM Logistic Solutions de mogelijkheden van beide bedrijven verder vergroot: "Wij bedienen een breed scala aan klanten met onze aansprekende mix van ‘state of the art’ producten en innovatieve ideeën. We zijn gespecialiseerd in het combineren van een of meer van onze producten tot een oplossing op maat, zoals magazijnkranen, miniloads, shuttles, AutoStore, stellingen en transportbanden. Een combinatie van onze PLC-software en het LogiCS Warehouse Control System zorgt voor de soepele aansturing. Met ons brede aanbod van Service Level Agreements zijn we in staat om onze klanten op elk gewenst niveau te ondersteunen".

AM Logistic Solutions is al meer dan tien jaar actief op de markt voor AutoStore in Duitsland en is ook gespecialiseerd in het leveren van high-end warehouse intelligence in de vorm van PLC-, WCS- en WMS-softwareoplossingen, maar ook schakelkasttoepassingen. Norbert Golz, managing director van AM Logistic Solutions, heeft ook een positieve kijk op de samenwerking binnen de divisie: "Samen bieden we oplossingen die alle mogelijke scenario's afdekken. We kunnen de projecten tot in detail op maat maken en elke vierkante meter optimaal benutten, terwijl we efficiënt en flexibel blijven. Onze oplossingen zijn bedoeld om klanten de vrijheid te geven om in de toekomst uit te breiden. Omdat we lokaal sterk vertegenwoordigd zijn, kunnen onze klanten rekenen op een 24/7-hotlineondersteuning met een snelle reactie, en op gespecialiseerd correctief en preventief onderhoud".

Groeiplannen

De bedrijven hebben grensoverschrijdende groeiplannen. Gert Bossink heeft er alle vertrouwen in dat het slechts een kwestie van tijd is voordat de divisie Reesink Logistic Solutions een benchmark wordt op de Europese markt: "De verdere bundeling van beide bedrijven zal resulteren in een versterking van onze positie in onze thuismarkt, in België, Nederland, Luxemburg, Duitsland en Oostenrijk. Daarnaast wordt het mogelijk om nieuwe kansen in het buitenland aan te grijpen. Zowel de samenwerking als de groeiambities worden uiteindelijk onderschreven door deze rebranding van onze bedrijven. We zijn blij dat de re-branding zowel onze successen uit het verleden respecteert én tegelijkertijd de brug slaat naar de veelbelovende toekomst. Samen staan we sterker en zijn we klaar om onze kennis en ervaring te gebruiken in het belang van onze klanten".

Voor meer informatie:
Royal Reesink
www.royalreesink.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven