Eetgemak neemt FoodforCare over

Het cateringconcept voor de zorgsector FoodforCare, opgericht onder de Koninklijke Van den Boer Groep, wordt overgenomen door Eetgemak uit Katwijk. FoodforCare wordt onderdeel van de Eetgemak groep, echter een deel van de productie zal in eerste instantie in Veghel blijven plaatsvinden.

De core business van Eetgemak ligt in de zorg. Eetgemak levert dagelijks circa 25.000 verse maaltijden aan ziekenhuizen en zorginstellingen in Nederland en België. Het bedrijf heeft daarnaast ook horecaondernemingen, cateringbedrijven en sportverenigingen als klant.

Binnen het concept FoodforCare worden patiënten meerdere eetmomenten op één dag geboden. Deze gerechten worden geserveerd als kleine maaltijden. De smaak, geur, voedingswaarden en portiegrootte zijn afgestemd op de diverse patiëntengroepen. Ook duurzaamheidsaspecten zijn een belangrijk aandachtspunt in het concept. FoodforCare ontwikkelt maaltijden vanuit een wetenschappelijke basis en financiert ook onafhankelijk onderzoek naar de bijdrage van eten en drinken aan het herstelproces.

Bron: Eetgemak


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven