FOOD freshly met nieuwe afzetstrategie in Italië

"We zien in Italië zeer goed potentieel voor onze antioxidanten"

FOOD freshly, de Duitse specialist op het gebied van verlenging van de minimale houdbaarheid van versgesneden producten, zal zich met de benoeming van Nicola Severo sterker op de expansie op de Italiaanse markt gaan concentreren. Nicola zal als eerste aanspreekpunt voor Italiaanse 'fresh cut' bedrijven fungeren, die de houdbaarheid van hun producten willen verlengen. 

Het versgesneden segment groeit in heel Europa en FOOD freshly heeft met Italië een waardevolle expansiemarkt geïdentificeerd. De antioxidanten van FOOD freshly zorgen voor het behoud van het uiterlijk, de smaak en de kleur van vers gesneden groenten en fruit voor tot wel veertien dagen lang. De oplossingen zijn met een complete bio-certificering verkrijgbaar en worden over het algemeen gebruikt om de houdbaarheid van gesneden appelen, groene sla, avocado's en tropisch fruit te verlengen.


Het team van Food Freshly AFC GmbH op de Fruit Logistica van dit jaar. In het midden Benjamin Singh, leider technische distributie bij het bedrijf uit Bielefeld.

Benjamin Singh, leider technische distributie bij FOOD Freshly: "Nicola Severo is bij ons per direct het eerste aanspreekpunt voor alle Italiaanse bedrijven die de houdbaarheid van hun versgesneden producten willen verlengen. Hij beschikt over omvangrijke ervaring, aangezien hij in het verleden verschillende  distributiefuncties in Italië en Duitsland vervuld heeft.

Rechts: een verlenging van de minimale houdbaarheid van versgesneden producten vormt de kernactiviteit van Food Freshly

Aanhoudende kwaliteit en houdbaarheid
"We zien in Italië zeer goed potentieel voor onze antioxidanten,  aangezien lang aanhoudende kwaliteit en houdbaarheid belangrijke factoren zijn. We willen garanderen dat onze Italiaanse klanten de best mogelijke ondersteuning van FOOD freshly krijgen en verheugen ons erop met hen samen te werken en hun behoeftes en uitdagingen te bespreken", aldus Benjamin.

Voor meer informatie en testverslagen:
Food Freshly AFC GmbH
Benjamin Singh
Leiter technischer Vertrieb
Morgenbreede 1
33615 Bielefeld
+49 521 96 8787 15
benjamin.singh@food-freshly.eu
https://www.food-freshly.eu/de/ 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven