Dutch Cuisine nieuwe partner van het Gastronomisch Gilde

Het Gastronomisch Gilde presenteert een nieuwe partner: Dutch Cuisine, een beweging die de duurzame, Nederlandse eetcultuur op de kaart zet. Beide organisaties willen gezamenlijke projecten starten waarbij kennis en netwerken met elkaar worden verbonden. 


Van links naar rechts: Hugo Wijbenga, penningmeester Gastronomisch Gilde, Hans Everse, voorzitter-president Gastronomisch Gilde, Lennart Maas, bestuurslid Gastronomisch Gilde, Albert Kooy, bestuurslid Dutch Cuisine, Ferdie Olde Bijvank, voorzitter Dutch Cuisine en Pieter Ruig, bestuurslid Dutch Cuisine.

Op 19 november ondertekenden Hans Everse (voorzitter-president Gastronomisch Gilde) en Albert Kooy (medeoprichter en bestuurslid Dutch Cuisine) in het bijzijn van bestuursleden van het Gastronomisch Gilde en Dutch Cuisine een samenwerkingsovereenkomst om dit partnerschap te bezegelen. Hans Everse, voorzitter-president Gastronomisch Gilde: "In de samenwerking met Dutch Cuisine zetten we met trots Gezondheid en Duurzaamheid weer op de kaart voor onze leden. Onze leden zijn een voorbeeld voor de consument, dus laten wij het goede voorbeeld geven samen!"
 
Dutch Cuisine heeft als doel om de Nederlandse eetcultuur te bevorderen, alsmede duurzamer en gezonder eten, het gebruik van natuurlijke en met name plantaardige ingrediënten. Met deze samenwerking draagt het Gastronomisch Gilde actief het gedachtegoed uit van Dutch Cuisine door haar leden te inspireren, enthousiasmeren en informeren over Dutch Cuisine.  
Albert Kooy, founding father en bestuurslid Dutch Cuisine: "Aangezien wij als beweging bijdragen aan een duurzame en gezonde kook- en eetstijl, is het voor de hand liggend om samen te gaan werken met de leden van het Gastronomisch Gilde. Zij zijn de professionals op de werkvloer die samen met ons Nederland kunnen verduurzamen. Wij zijn daarom enorm blij het Gastronomisch Gilde aan boord te hebben."

Voor meer informatie:
www.dutch-cuisine.nl  
www.gastronomischgilde.nl  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven