BelOrta brengt nieuwe Kanzi XL-doos op de markt

De Kanzi-appel wint alsmaar aan populariteit bij de Belgische consument en daarom is vanaf heden de Kanzi-appel beschikbaar in een nieuwe XL-doos. In deze gloednieuwe, herbruikbare verpakking vind je meer dan 2 kg Kanzi-appels terug. 

Kanzi een heel seizoen lang in de kijker bij de Belgische consument
"Met Kanzi haal je topkwaliteit en -smaak van eigen bodem in huis", aldus BelOrta. "Die boodschap zetten we de komende maanden de nodige luister bij met een multi-mediacampagne. Op tv maakt de gloednieuwe Kanzi tv-spot binnenkort haar debuut en kan je daarenboven de culinaire Kanzi-meesterwerkjes van tv-chef Loïc Van Impe ontdekken tijdens het tv-programma "Fou de Cuisine". De Kanzi-radiospot is een hele maand november lang te horen op MNM en Radio 2. Via de Kanzi-social mediakanalen verwennen we onze fans met een heleboel heerlijke receptideeën, Kanzi-tips, win-acties en nog veel meer. Ook via outdoor reclameborden, tot slot, zetten we deze topper van eigen bodem het hele seizoen lang in de schijnwerpers."

Voor meer informatie:
Glenn Sebregts
BelOrta
+32 15 565 272
glenn.sebregts@belorta.be 
www.belorta.be  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw ad-blocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken. Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw Adblocker.