Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

BelOrta brengt nieuwe Kanzi XL-doos op de markt

De Kanzi-appel wint alsmaar aan populariteit bij de Belgische consument en daarom is vanaf heden de Kanzi-appel beschikbaar in een nieuwe XL-doos. In deze gloednieuwe, herbruikbare verpakking vind je meer dan 2 kg Kanzi-appels terug. 

Kanzi een heel seizoen lang in de kijker bij de Belgische consument
"Met Kanzi haal je topkwaliteit en -smaak van eigen bodem in huis", aldus BelOrta. "Die boodschap zetten we de komende maanden de nodige luister bij met een multi-mediacampagne. Op tv maakt de gloednieuwe Kanzi tv-spot binnenkort haar debuut en kan je daarenboven de culinaire Kanzi-meesterwerkjes van tv-chef Loïc Van Impe ontdekken tijdens het tv-programma "Fou de Cuisine". De Kanzi-radiospot is een hele maand november lang te horen op MNM en Radio 2. Via de Kanzi-social mediakanalen verwennen we onze fans met een heleboel heerlijke receptideeën, Kanzi-tips, win-acties en nog veel meer. Ook via outdoor reclameborden, tot slot, zetten we deze topper van eigen bodem het hele seizoen lang in de schijnwerpers."

Voor meer informatie:
Glenn Sebregts
BelOrta
+32 15 565 272
glenn.sebregts@belorta.be 
www.belorta.be  

Publicatiedatum: