VLAM: "Feestprogramma Lekker van bij ons op njam!"

Wie feest zegt, denkt aan lekker eten. Ook nu - of zelfs nu meer dan ooit. Daarom sloeg VLAM de handen in elkaar met njam! en topchef Bart Desmidt. "Hij tovert vanaf 30 november heerlijke en haalbare feestgerechten op tafel, allemaal op basis van producten van bij ons. Zo willen we de Vlaming die tijdens de feestdagen misschien iets meer dan gemiddeld aan het kokerellen slaat volop inspireren met onze topproducten", aldus VLAM. Op het feestmenu
Zet aperitiefhapjes op tafel en de feestsfeer is gezet. Bart toont dat je met een assortimentje kazen van bij ons en typisch Vlaamse vleeswaren verrassende apero-hapjes kan creëren. Voor de grotere honger serveert hij een mals varkenskroontje, een winters witloofpannetje, verschillende verrassende aardappelbereidingen en griet, een typische wintervis. En als dessertje zorgt Bart voor verwenmomentjes met melk en eitjes in de hoofdrol. De zoetekauwen kunnen zich verwachten aan meringue met advocaat en rijstpap. Mét gouden lepeltje! Als extra smaakmaker pimpt Bart de recepten met enkele traditionele Vlaamse streekproducten.

Van tv en je tablet tot in de keuken
Er komen vier verschillende afleveringen van 'Feest van eigen bodem', goed voor twee aperitief momenten, vier hoofdgerechten en twee dessertjes. Elke aflevering wordt in één week 20 keer uitgezonden op njam.tv en 4 keer op VIER. En omdat deze winterse gerechtjes ook na de eindejaarsfeesten nog smaken, worden ze nadien nog tot begin februari herhaald. VLAM voorziet voor en na elke aflevering een billboard om het partnership van Lekker van bij ons te benadrukken. "Daarnaast is er een stevig online pakket om de producten van bij ons volop te laten schitteren. Zo delen we in enkele blog-artikels heel wat product weetjes en extra inspiratie. Via de nieuwsbrieven van njam! en Lekkervanbijons.be én de sociale media van beide partners zullen de recepten en het programma ook de hele feestperiode lang in de kijker lopen. Houd dus zeker ook onze Facebook- en Instagram-pagina’s in de gaten", besluit VLAM.

Voor meer informatie:
www.njam.tv/programmas/feest-van-eigen-bodem 
www.lekkervanbijons.be  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.