BelOrta trakteert ziekenhuispersoneel op Migo-peren

Om het zorgpersoneel een hart onder de riem te steken, gaat BelOrta met de Migo-foodtruck gedurende twee dagen langs bij 7 Belgische ziekenhuizen. Op die manier wil de coöperatieve groente- en fruitveiling het personeel trakteren op een smakelijke pauze en welverdiende pauze.​

Tijdens deze moeilijke periode wou BelOrta het zorgpersoneel bedanken voor de tomeloze inzet van het afgelopen jaar. Met een foodtruck boordevol Migo-peren gaat BelOrta gedurende 2 dagen langs bij 7 Belgische ziekenhuizen om iedereen niet alleen een hart maar ook een peer onder de riem te steken. Op die manier zullen ruim 20.500 peren zorgen voor een welverdiende pauze.

Naar jaarlijkse gewoonte steunt BelOrta in november een actie met zijn Migo-peren. Dit jaar werd besloten om het zorgpersoneel te steunen. “De krachttoeren van de zorgsector zijn bewonderenswaardig”, vertelt Laurent De Smedt, divisiehoofd fruitverkoop bij BelOrta. “Met dit kleine gebaar willen we een glimlach toveren op de gezichten van het zorgpersoneel en hen bedanken voor alles wat ze het voorbije jaar hebben klaargespeeld.”Voor meer informatie:
Glenn Sebregts
BelOrta
+32 15 565 272
glenn.sebregts@belorta.be 
www.belorta.be  


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.