Mini-versie van eerder gelanceerde roze ananas

De Petit Pinkglow Pineapple is een nieuw product van Del Monte Fresh Produce en wordt uitsluitend in Dallas en omstreken op de markt gebracht. De vrucht is een mini-versie van de Petit Pinkglow, een nieuwe ananasvariëteit met roze vruchtvlees, die Fresh Del Monte midden oktober landelijk op de markt bracht.

Deze mini-ananas zal beschikbaar zijn voor aankoop en levering op dezelfde dag in het hele Dallas-gebied op myfreshdelmonte.com.

Dallas.culturemap.com meldt dat de ananas al 16 jaar in de maak is. Hij wordt geteeld in Costa Rica en het kan tot twee jaar duren om te rijpen. Het wordt geteeld in uiterst gelimiteerde oogsten en is zogezegd sappiger en zoeter dan een traditionele ananas.

Ook de oogst is uniek. Het wordt met de hand gedaan en de kronen worden voor verzending opnieuw geplant. De consument krijgt de kleine roze ananas dus zonder de kroon, maar die wordt gebruikt om het volume van dit nieuwe gewas te verhogen en tegelijkertijd wordt de hoeveelheid afval verminderd.


Foto: Del Monte

"Na zo'n goede respons met de lancering van de Pinkglow Pineapple eerder deze maand, weten we dat onze consumenten gaan houden van deze kleinere versie, die perfect is voor kleine bijeenkomsten, speciale date avonden, of zelfs als een leuk cadeau voor de persoon die alles al heeft," zegt Pablo Rivero, marketingmanager van Fresh Del Monte.

De gebieden die door de website worden gedekt, omvatten vrijwel de hele Dallas-Fort Worth regio: Addison, Allen, Carrollton, Coppell, Flower Mound, Richardson, Plano, Rockwall, Rowlett, Irving, Garland, Sachse, Grand Prairie, Fort Worth, Denton, McKinney, Forney, Duncanville, Wylie, Cedar Hill, DeSoto, Mesquite, en zelfs tot aan Terrell en Waxahachie.

Op de website van Fresh Del Monte is te lezen dat de Petite Pinkglow ‘spoedig beschikbaar’ zal zijn. En, last but not least, hij kost $19,99 (16,90 euro) per stuk.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven