Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Carel van Krimpen, Avojoy

"Inspelen op een veranderende wereld met avocado's"

Avojoy levert premium avocado’s aan supermarkten, winkeliers, horecaleveranciers, groothandels, restaurants, foodservice en catering. Carel van Krimpen, eigenaar Avojoy: "Ondanks spanningen op de markt, zien we dat de handel in avocado’s gelukkig nog aardig doorloopt. Het is nu een aantal weken sinds de introductie van Avojoy (premium avocado's) en we zijn heel erg dankbaar voor deze goeie start!"

Zeker in deze onstuimige tijd probeert Avojoy zo goed mogelijk in te spelen op de huidige trends. Carel: “De vraag naar avocado’s neemt toe. We zien hierbij een enorme trend in thuisbezorging. Veel restaurants proberen hun hoofd boven water te houden en gaan over op take-way. We zien dat ze sneller schakelen, iets positiever gestemd zijn en direct hun schouders eronder zetten. Dat is mooi om te zien! Zo zien we dat restaurants met nieuwe initiatieven komen en andere gerechten gaan aanbieden. Zo wordt, mede door de hoge marge, bijvoorbeeld sushi steeds populairder. Dat zien we ook terug in de verkoop van avocado’s.”

Avojoy denkt graag mee hoe zij ondernemers, juist in deze tijd, kunnen ondersteunen. "Wij zitten bij veel ondernemers aan tafel en horen hoe zwaar zij het hebben. Wij gaan daarom met hun in gesprek en kijken waar we ze kunnen helpen. Zo leveren wij bijvoorbeeld avocado’s met verschillende soorten rijping, zodat ze langer goed blijven. We zijn flexibel in levering én leveren de avocado's persoonlijk af bij onze klant. Zo houden we contact en weten we precies wat er speelt. Op deze manier leveren we kwalitatieve producten, ingespeeld op een veranderende wereld.”

Voor meer informatie:
Carel van Krimpen
Avojoy
Mob: +316 49 24 7559
info@avojoy.com
www.avojoy.com 

 

Publicatiedatum: