5 en 6 november: Rassendagen Plantera

"De wereld zoals we die kenden staat op zijn kop door de Covid-19 situatie. Niet alleen in ons persoonlijke leven, maar ook in ons werk. Waar normaal gesproken Plantera open dagen houdt in de eerste volle week van november, zijn tentoonstellen, plannen, netwerken en vooruitkijken eigenlijk onmogelijk geworden", zegt Plantera. 

"Wij zullen dit jaar dan ook geen open dagen organiseren zoals de bezoekers dat van ons gewend bent. Wel komt er een boekje waarin wij alle informatie over onze rassen én het kweekbedrijf opnemen. We hopen u hiermee evengoed een beeld te kunnen geven van onze rassen en van onze kweeklocatie, die de afgelopen tijd een ware facelift heeft gekregen", aldus het bedrijf. 

Toch stalt Plantera daarnaast ook haar rassen en vergevorderde zaailingen uit voor relaties die er waarde aan hechten om deze fysiek te komen bekijken. "Dit doen wij op donderdag 5 en vrijdag 6 november. Mocht u van deze mogelijkheid gebruik willen maken, dan vragen wij u om ons dit per email of telefonisch te laten weten. Graag zo snel als mogelijk, maar minimaal 2 uur voor uw verwachte aankomsttijd. Wij kunnen dan uw bezoek inplannen en u zodanig begeleiden dat de contacten beperkt blijven. Uiteraard volgt u bij uw bezoek de dan geldende Covid-19 regels en de door ons aangegeven looppaden. Omdat wij op onze kweeklocatie in Wieringerwerf meer ruimte hebben dan in ons kantoor in Marknesse, hebben wij ervoor gekozen om het materiaal uit te stallen aan de Oosterkwelweg 9, 1771MH Wieringerwerf."

Voor meer informatie en aanmelden:
+316 288 15 527
lheupink@plantera.nl 
www.plantera.nl 
Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven