Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Unieke locatie voor tweede Bananenboxer versmarkt

Midden in het centrum van Maastricht opent Bananenboxer tijdelijk een 2e versmarkt van 450m2 in een voormalige kerk. Niet alleen de locatie is uniek benadrukt eigenaar Hennie Vroegop, ook het assortiment en de aanbiedingen. Eigenaar Hennie Vroegop geeft een galmende rondleiding.  

De kerk is was onder de naam Rebelle bekend als evenementenlocatie. Corona zette daar echter een streep door waarna uitbater Danny Keppels op zoek ging naar een alternatieve bestemming. Voor Bananenboxer is het een mogelijkheid om de drukte op de andere locaties te spreiden. Het bijna 80 jaar oude familiebedrijf is wekelijks te vinden op de markten in Maastricht en Roermond en opende onlangs al een versmarkt in De Brusselse Poort in Maastricht en heeft een groothandel in Lanaken. Uitbreiding in Belgiƫ is hun volgende stap, kondigt Hennie aan in de video-uitzending.

Publicatiedatum: